Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başakşehir'den alacaksak Edin Visca'yı tercih ederim ben. Futbolunu çok beğeniyorum ve kesinlikle kendine değil takıma oynayan takım oyuncusu . Keşke olsa.

Sinan'ın açıklamasından anladığım gidicem diye tutturmuyor iyi bir kadro kurulabilirse Bruma gibi 15e falan satabiliriz seneye

Tudor: "Biraz dinlenip toplanacağız. 2 haftadan sonra, şu an aramızda olan birçok arkadaşımız pazartesi toplandığımızda aramızda olmayacak."

Bruma'dan gelen paraya yapılacak en mantıklı hamle, Ben Arfa veya Lens'i alıp bir de bir genc potansiyelli kanat oyuncusu bulmak olur.

Tudor: "Aramızdan ayrılacak oyuncuların isimlerini en kısa zamanda duyacaksınız."

Tudor baya temizlik olacak demeye getirdi. Transferide bitirmeye çalışacaz dedi. 2 haftaya kadar 3-4 kişi gelir heralde en az

Chedjou Bruma Poldi Josue de jong belki carole. Gerçi birçok deyince kiradakileri de söylemiş olabilir

tudor efendi selcukla sabriyi semihi bu 3 kan emiciyi istemiyorum diyecek cesaret varmı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bruma Podolski dışında Cavanda,De Jong,Carole banko gidiyor bir de şöyle Sabri Hakan Semih Yasin gitse süper olacak

Tudor: Galatasaray'dan ayrılacak oyuncuların isimleri çok yakında duyurulacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt