Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.411
- 5.355
- 1.873
Süper ligde Yılın 11i hocası, hayal kırıklığı vs yapalım. Alper Altun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta saha bulamazlar ya da almazlar ise Donk takimda kalir. "Hem stoper oynuyor hem orta saha, bir tasla iki kus" kafasi sayesinde.
Tarik da kalir herhalde o zaman bek transferine gerek kalmaz diye düsünürler. Vallah gecen forumda bile vardi "Tarik güclenmis bu sezon, seneye deneyebiliriz" diyen. Agzim acik sekilde kalakaldim okurken.
Adamin seviyesi zaten TFF 1.Lig. Eger Eskisehir yarin lige cikarsa "Süperlige hosgeldin" hediyesi olarak Tarik'i komple hediye edelim onlara.
Hayır UEFA kaldirdi65 m maaş olayı bu sene de devam ediyor mu?
Satışlarla beraber o kadar olur diye düşündüm.Rentaş 4 den sonra yanlışlıkla 0 a basmışsın haberin olsun.
Bruma'nın mı yetenekleri kısıtlı?Bonuslarla 13e alinan futbolcunun 15e satilmasi basarisizlik gibi duruyor ama asil yanlisi Brumayi alirken okadar para vererek yaptik,cok etkili ama yetenekleri kisitli futbolcu Bruma bence,1,5ta kiralarken almistik,umdugumuz kadar yetenekli cikmayan futbolcuyu azda olsa karla sattik,asil Sinani elimizde tutup onun üstüne düsmeyiz
Satışlarla beraber o kadar olur diye düşündüm.
Korkum o ki para eden oyuncuları gönderip yerli oyuncu ağırlıklı bir transfer dönemi geçirecez
Birileri bizimkileri yabancı sınırı tekrar gelecek diye trolluyor mu nabıyor yaw
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muslera
X Serdar X X
Tolga X
Sinan Sneijder X
X
Cenk-Ahmet-Linnes-Selçuk-Garry-Eren-X
7 transfer yeterli midir?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Hatirlayanlar bilir,Ribéry bize geldiginde skora fazla katki yapamamisti ama topu alisi verisi Brumadan cok farkliydi,büyük futbolcu olacagi belliydi,Bruma cabuk etkili ama hicbirzaman bir Ribéry olamazBruma'nın mı yetenekleri kısıtlı?