Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
semih, hakan, chedju, koray, dejong, cavanda, carole bunlar biranönce gönderilmeli. defansta linnes, ahmet ve serdar dışında kimse kalmasın. bizim önce defansı baştan yapmamız lazım. ama daha buraya gelemedik bi türlü.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 tane stoper biraz fazla... La sezon bitmiş, yemişim adamını, mancinini, Semihin oynadığı ne. Duyanda Semihi birşey sanacak.

Dibine kadar haklısın. Ama adamın kendi kadrosu değilki. Geldiğinde Aziz ve Günter sakat , Chedjou kafadan kopmuştu.

Balta zaten ağır altyapıdan oyun çıkaracak bir konumda olmadığına göre denize düştü yılana sarıldı :(

Tudor geldikten sonra Yasinin skora katkısı azaldı hatta gol bile atamadı yanlış hatırlamıyorsam

LINCOLN‏ @lincoln1866 29 MayDaha fazla

vlad chriches cenk ergüne olumsuz yanıtını iletti yeni hedef evgen khaceridi

lucescu iddiaları tamamen asılsız büyük ihtimalle bir milli takımla anlaşacak luce

LINCOLN‏ @lincoln1866 2 HazDaha fazla

forvette gomiste sıkıntı var ücreti şuan için çok pahalı ne onlar geri adım atıyor ne biz jackson martineze tekrar yoğunlaşıldı

Kanat için tunay torun ismide yok sakin olun bizzat sordum

Dibine kadar haklısın. Ama adamın kendi kadrosu değilki. Geldiğinde Aziz ve Günter sakat , Chedjou kafadan kopmuştu.

Balta zaten ağır altyapıdan oyun çıkaracak bir konumda olmadığına göre denize düştü yılana sarıldı :(

Doğrusun. Ama bu adam geldiğinden beri en ufak olumlu sinyal vermedi, ben bundan ne kadro ne de hocalık isterim. Gerçi ana sıkıntı bizim çapsız başgan.. Bitmişiz

vlad chriches cenk ergüne olumsuz yanıtını iletti yeni hedef evgen khaceridi

lucescu iddiaları tamamen asılsız büyük ihtimalle bir milli takımla anlaşacak luce

forvette gomiste sıkıntı var ücreti şuan için çok pahalı ne onlar geri adım atıyor ne biz jackson martineze tekrar yoğunlaşıldı

Kanat için tunay torun ismide yok sakin olun bizzat sordum

Kim bu yav ? Benim tanidigim tek bir Lincoln var o da Lincoln Burrows.

Umarım hatasını anlamıştır seneye öyle fantezileri birdaha yapmaz

Ben her mac haril haril düsünüyorum hangi iki kazmayi stopere koyacagiz diye, bu da gidiyor 3 stoperli sistemle oynamak istiyor :D

Daha güvenebilecegimiz tek bir stoper yokken 3 tane sahaya sürüyor herif.

# Jean-Eudes Aholou

Fransa 2.Lig birincisinin oyuncusu , henüz 23 yaşında 1.88 ve solak bir önlibero. Şansı yaver giderse 3-4 seneye üst seviyelerde adını sıklıkça duyarız.

YouTube

Muazzam be.

Transferlerin bitmesini beklemek gerekir de beni bile umutsuzluğua soktular. Ön yargılı gibi kötü huyum yok aslında. Beklentim sıfır. Buna göre kendimi hazırlayım en iyisi mental bakımından. Sizede aynı tafsiyede şiddetle önere bilirim. Sağlığınızı koruyun.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

sadece hissiyatlarımı yazayım hissettigim kadarıyla dursun özbegin en ufak bi planı programı yok kendisi dahi kimi transfer edicegimizi bilmiyor ve hali hazırda bitmiş bi transfer yok umarım bu sezonda aynı hayal kırıklıgıyla gecmez bizim icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt