Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi eleman ayın 15inde brumanın lk taksidimi parası mı geliyor öyle bişey demiş ayın 15 inden sonra hız kazanır felan demiş

Emlak konutun parasindan bahsediyordur da onu beklemek sacma ilk taksit 15 i filan diye anlasma yapilir sorun degil o bence. Suana kadar 2 3 adamla anlasmak lazimdi ama akillanmayacak dursun

Dursun süper kadro kuracak bu sene.

Muslera sneijder bruma podolski out...

Haydar
Sabri Ahmet Semih Linnes
Yasin Selçuk Tolga Serdar
Musa
Adem Büyük

Hazır olalım...

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bruma gitti. Yeri dolmayacak. Sneijder ve Muslera da giderse bu takım önümüzdeki sezon orta sahayı geçemez, her maç da en az 2-3 gol yer. Kümede kalma mücadelesi verir. Sonunda taraftar cinnet geçirip Dursun'u ve bazı futbolcuları keser. Ve beklenen revizyon gerçekleşmiş olur.

Hic merak etmiyorum.

Cunku biliyorum.

Yine 5 para etmez muzmin sakat oyunculara mevcut maaslarinin 5 kati odenecek. Ve bu sene ilk 5 te de olamayacagiz.

Kepce kulak geldigi gunden beri surekli geri gidiyoruz.

Borcu 900 milyon tl den 2 milyar tl ye cikarmayi basardi .

Tekerlekli sandalye basketbolunda ust uste dunya sampiyonlugundan lig sampiyonu olamayacak hale geldik.

Basketbol bitti.

Voleybol bitti.

Futbol zaten bitti.

Ve GS genel kurulu..... Hepiniz oylesiniz..... Bu herifi o koltultan indirmek icin 700 imza toplamiyorsaniz hala hicbiriniz iyi aile cocugu degilsiniz!!! GS a ihanet ediyorsunuz.

Yapilacak tek sey tek kombine forma igne almamak.

Bu bir savas.

GS genel kurulu vs GS taraftari!!

Anladiklari dil para.

Sizin degil taraftarin istedigi olacak.

Yalanci capsizi gondereceksiniz. Essek gibi gondereceksiniz. GS in sahibi siz degil GS taraftaridir asagilik herifler.

Hic merak etmiyorum.

Cunku biliyorum.

Yine 5 para etmez muzmin sakat oyunculara mevcut maaslarinin 5 kati odenecek. Ve bu sene ilk 5 te de olamayacagiz.

Kepce kulak geldigi gunden beri surekli geri gidiyoruz.

Borcu 900 milyon tl den 2 milyar tl ye cikarmayi basardi .

Tekerlekli sandalye basketbolunda ust uste dunya sampiyonlugundan lig sampiyonu olamayacak hale geldik.

Basketbol bitti.

Voleybol bitti.

Futbol zaten bitti.

Ve GS genel kurulu..... Hepiniz oylesiniz..... Bu herifi o koltultan indirmek icin 700 imza toplamiyorsaniz hala hicbiriniz iyi aile cocugu degilsiniz!!! GS a ihanet ediyorsunuz.

Yapilacak tek sey tek kombine forma igne almamak.

Bu bir savas.

GS genel kurulu vs GS taraftari!!

Anladiklari dil para.

Sizin degil taraftarin istedigi olacak.

Yalanci capsizi gondereceksiniz. Essek gibi gondereceksiniz. GS in sahibi siz degil GS taraftaridir asagilik herifler.
Çıkıp dese ki; "Biz şu anda çöküş yaşıyoruz finansal olarak, 2 yıldır sportif başarı da yok o yüzden önümüzdeki seneden de fazla şey ümit edip hayal kırıklığı yaşamayın." Ama yok, hep bir taraftarı gazlama çabası. Yok Gomis gelmek üzere falan filan. Seneye süper kadro kuracağız.

Biz zaten 4. olmakla büyük ihtimal gelecek sezonu da çöpe attık. 8-10 transfer lazım, Dursun yönetimi bunları yapabilecek mi? Diyelim yaptılar, bu değişim bir geçiş dönemi gerektiriyor. Hoca tecrübesiz, bunun altından kalkabilecek mi? Bir Tromsö, Karpaty faciası gibi yeni bir şokla sezona başlamamızı bile muhtemel görüyorum. Sezonu erken açacağız. Yeterince dinlenmemis oyuncularda rekor sayıda adale sakatlıkları görülebilir. yoğun maç trafiği, erken girilen sezon, devre arası yüklenecek kondüsyon derken Ocak - Mart ayında takımda fiziksel düşüş olacak bu periyodu atlatabilmek için taktiksel yönü kuvvetli, kötü oynasak da 1-0da olsa maç kazandıracak hoca lazım, Tudor'da böyle bir potansiyel de göremedik.

Özetle gelecek sezon da hüsran olur gibi.

Son düzenleme:
"Aysal kulübü batırdı yeaaaaaa"
"Aysal çok para harcadı yeeaaa"

Alın size Dursun. Alın fil kulaklı başkanınızın turşusunu kurun. Alın size ekonomi, alın size sportif başarı, alın size vizyon!

Fiko'yu dinleyin beyaz futbol'u acin

Cok havali konusuyor yok 2017-2018'de dunya kupasi var biz vitrin takimiz :D

Ertem: baskanim, besiktas'li yoneticiler 5ci yildizi Galatasaray'dan once takacagiz diyorlar, siz buna inaniyormusunuz?

Fiko: tabi ki inaniyorum, neden olmasin

:D

Kulübün başında dursun Özbek denen dingil var ve burada transfer önerisi verenler var. Hayretle izliyorum.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fikret Orman. Devre arası Mario Mandzukic çok gelmek istedi. O dönem 10-12 milyon euroya kadar indiler.

ulan fiko

Ertem: baskanim, sampiyonlar ligi kupasini hayal ediyormusunuz?

Fiko: hayal etmiyorum

Ertem: bende etmiyorum

Fikonun aime mc coin

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu transfer döneminde kimi takip edeceğiz acaba. Ah ah nerede o Şeref Aydınlar :) :-)

19 haziran a kadar birseyler olmali yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt