Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugünki hal hareketleri hiç kalacak gibi değildi. Yükselen de bir performansı var. Bakalım ne olacak. Satılması durumunda 4 milyon + sonraki satıştan %15 falan tatmin eder beni.

Sinan Gümüş: "Galatasaray için gol atmak mutluluk verici. Ligde 4. olduk, attığım gollerden sonra sevinecek bir durum yoktu."

Bruma gitti. Yeri dolmayacak. Sneijder ve Muslera da giderse bu takım önümüzdeki sezon orta sahayı geçemez, her maç da en az 2-3 gol yer. Kümede kalma mücadelesi verir. Sonunda taraftar cinnet geçirip Dursun'u ve bazı futbolcuları keser. Ve beklenen revizyon gerçekleşmiş olur.
Bizim taraftar ancak boyun eğer inan bana küme de düşsek kimsenin gıkı çıkmaz.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Fiko bizle dalga geçiyor, her sene kongrede Galatasaray'ı ağzından düşürmeyen Aziz bile bugün (dün) ağzına bizi almadı. Ne hallere düştük.

Atmayın kardeşim buraya Fikreti. İşimize bakalım şu Dursun s..olup gitmeden bize mutluluk haram

Sinan Gümüş: "Galatasaray için gol atmak mutluluk verici. Ligde 4. olduk, attığım gollerden sonra sevinecek bir durum yoktu."
Açıklamasını görmemiştim. Yaklaşımı hoşuma gitti. Kalırsa faydalı olur zaten. Ama kendine iyi bakması ve çok iyi çalışması lazım. Bu seneki gibi yaparsa kredisi kalmaz.

Bu takima 2 stoper, 1 sag bek, 1 sol bek, 2 orta saha, 1 kanat ve 2 forvet lazim

Tunayi almayin lannnnnnnn
baska kanat da almaz Yasin, Tunay, Emrah ve Rodri ile baslariz sezona

tunayı almak turgay cinere olan borçların klübümüz üzerinden ödendiğini ispatlamak demektir

Geçen yıl Eren ve Serdar ikilisi Beşiktaş ile anılıyordu! Sonra da Beşiktaşın elinden kaptık algısı yaparlar.

Raskolnikov sadece dalga geciyor.

3 yıl önce tunay'ı kasımpaşa alırken bura yıkılıyordu biz alamadık kasımpaşa aldı diye. Şuanda gidecek oyuncuları düşünüyorum da 11-12 oyuncu almamız gerekiyor ve bunlardan 1-2 tanesi tunay gibi olsa eyvallah çekerim ama büyük ihtimalle çoğu çok kalitesiz oyuncu olacak.

LEVENT ÜMİT EROL‏ @leventumiterol 2 sa.2 saat önceDaha fazla

EMRE MOR yuzde 100 degil yüzde 1000000 FENERBAHCE !!! Gorusmeler menajeri ile basladı ... Hayirlı olsun ...

DBbA9LnXgAA6u7h.jpg

Bruma 12-14
Poldolski 2,5
Sinan 3-4
Yasin 2
Carole 3

Ortaya iyi bir transfer bütçesi çıkıyor aslında. Tabi iyi değerlendirilirse.
Transfer bütçesi 20milyon + satılan futbolcular. Poldi o 20nin içindedir.
20+Brumanın 13 milyonu ile 33 eder.Diğer oyuncular da dediğin gibi satılırsa 40 milyona sserbest+bonservisli+kiralık iyi takım kurulur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt