Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en doğru tercih Joel Campbell olacak gibi....Garry-Joel kanatları olur yedekleri de Sinan ve Yasin...Yasin giderse Serdar Gürler ya da Kenan Karaman falan

yerli alacaksak Kenan Karaman,Bilal Başacıkoğlu,Barış Atik falan bunları alalım ofansa Sinan Gümüş gibi kalitesi olan oyuncular

Seneye ortasaha istesek de istemesek de Selcuk-Tolga kanatlar Yasin ve Garry olacak. İlk 11 e stoper bek ve forvet girer sadece.

Şöyle oyunun yönünü değiştirme meziyetlerine sahip,sert,yırtıcı takımı ateşleyen ara ara çıkıp uzun şut özetlliği olan bir 6 numaraya ihtiyacımız var lakin o tip adamlar gerçekten pahalı oluyor..
Yine de gücümüz var bu satılan adamların ardından ama gerçekten ciddi araştırma ve kaliteli futbol adamlarının yapması gereken raporlar neticesinde alınmalı,bu zeka yönetimde yok..
Menajerler hangi listeyi getirse o,katalogtan adam seçiyoruz anasını satıyım..
Son derece amatörce ve vizyonsuzca..
Scout ekibine danışılmalı artık niye kurduk biz o sistemi..
Bruma'yı onlar aldırmadı mı? Biraz güvensinler artık..
Menajerlerin kapısında yatmıcan..

Yalnız Clicy gelirse Sneijder ona çok asist yaptırır ya..
Soldan gerçekten bu lige 5 gömlek fazla gelir..
Pili bitmiş Adriano'yu düşünüyorum ne kadar fark yarattığını..
Clichy bence Adriano'dan iyi futbolcu..
Sagna ise Eboue'den sonra ilaç olur..
Kısacası bir de akıllı stoper aldığımızda takımın direk evresi değişir..

Şöyle oyunun yönünü değiştirme meziyetlerine sahip,sert,yırtıcı takımı ateşleyen ara ara çıkıp uzun şut özetlliği olan bir 6 numaraya ihtiyacımız var lakin o tip adamlar gerçekten pahalı oluyor..
Yine de gücümüz var bu satılan adamların ardından ama gerçekten ciddi araştırma ve kaliteli futbol adamlarının yapması gereken raporlar neticesinde alınmalı,bu zeka yönetimde yok..
Menajerler hangi listeyi getirse o,katalogtan adam seçiyoruz anasını satıyım..
Son derece amatörce ve vizyonsuzca..
Scout ekibine danışılmalı artık niye kurduk biz o sistemi..
Bruma'yı onlar aldırmadı mı? Biraz güvensinler artık..
Menajerlerin kapısında yatmıcan..

1. pahali olsun 10milyon euro verirsin 3 sene seni tasir
jong ve tolganin bu seneye maliyeti 2.4+2+3=7.4 ne farketti seneye yenisini alacagiz + maliyet daha.
Scout ekibine ise su oyunculara bakiyoruz ne diyorsunuz diyorlar yani transfer inceleme ekibi gorevindeler. Onerdikleri adamlara scout transferi dedin mi en fazla 1.5 milyon euro falan eder kafasindalar ona gore teklif ediyorlar keza ulkede herkes bu kafada 500 bine getirip 10milyon kazanailmasinin scout oldugunu sananlar var o olsa olsa sanstir scout falan degildir. Menajerlerin onerisini ise menajer onerdiyse bonservis verilir kafasini yasayan bir yonetim var.

Ben yazmaktan bunaldim aslinda o ibradan sonra sinirlenmeyi dusunmeyide birakmistim ama su imza olayi beni biraz yumusatip umutlandirdi dursun bu hizla devam ederse ama agustostan sonra gidene kadar takip etmem.
Temennim ise daha kotu duruma duser cinliye rusa elleriyle satmak zorunda kalmamiz.
O moruklar bunu hakediyor ya taraftara acilacaklar ya satacaklar kotu son bu sonra iste o zaman istedikleri gibi at kosturup hadi sen ibra oldun diyebilecekler mi bakalim

Allah askına fenere Diego falan geldi de ne halt yedi, hiçbir şey yapamadıktan sonra. Adamlar rvp yi kullanamadı be :D nani ve lens keza çok çok fark yaratmadı... Boşverin fenere kim gelirse gelsin cidden bir Alex olmayacak sanırım onlar rakip bile olamazlar aziz varken :D

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu isimler Bruma nın yerini doldurabilir aslında

Ljajic
Izquierdo
Lozano
Pavon
Ntep
Carillo
Ocampos
Onyekuru

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

En büyük isteğim uefadan son dk şoku 1 yıl transfer cezası
Yerli çöpleri doldururlar gene
Yabancılarda da nerde çöp var cımbızla çekiyorlar
İnş transfer felan yapmayız
Bunu deseler alkışlıcam

Taş gibi iki stoper almadıktan sonra kimi alsak boş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt