Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fikret Orman: Transfer için bazı oyuncuların durumunun netleşmesi lazım. Mesela Aboubakar. Şu anda bizim istediğimiz şekilde gitmiyor

Tabi porto oyle 3'e 4'e birakmaz

As Marca
@asmarcatr

Galatasaray, bonservisi Manchester City'de olan Patrick Roberts için €7M teklif etti.

49 Maç, 11 Gol, 19 Asist

Günaydın beyler

Inter,Sırp yıldız Dusan Tadic ile ilgileniyor. Transfer için tahmin edilen ücret 17 Milyon Euro (yugofutbol)

Beşiktaş, Galatasaray'ın hedefinde olan Musa Çağıran için Osmanlıspor'la görüşmek istediğini iletti. (Futbol Arena)

Röportaj sırasında Fikret Orman ve Ahmet Nur Çebi, sık sık Beşiktaş'ın şampiyonluk kupasını kontrol ediyor

Alışkın degiller :D

Beşiktaş, Galatasaray'ın hedefinde olan Musa Çağıran için Osmanlıspor'la görüşmek istediğini iletti. (Futbol Arena)
Hadi inşallah alırlar.

Bizi şu yerli çöplerden kurtarsinlar.
Geçen sene kargalari serdar ve erenden biz kurtardik
Bu sezonda onlar bizi musa ve ademden kurtarsin.

DURSUN İSTİFA!

İsmi geçen 3 adam vardı Gomis-Chiricheș-Clichy

Gomis için araya OM girdiği ilk gün söylemiştim bu transfer yattı diye şimiden çıktı haberler çok para istiyor anlaşılamıyor diye olmadı Gomis transfer renktaşlar
Chiricheș yok demiş zaten
Clichy de çoook fazla ücret istiyor solbek için verilmez o kadar para büyük ihtimal ile o da olmayacak

2 hafta sonra sezonu açıyoruz becerdiğimiz tek şey takımın forveti Poldi ve takımın geleceği Bruma'yı satmak oldu ABV DURSUN !!!!

10 transfer yapilacaksa, 8'i yabanci 2'si yerli olur, kendini buna hazirla bence :D
Ben kendimi hazırlıyorum da,
bi umut insan yine bekliyor olmaz diye.

O 8 yabancınin 5 tanesi de yine ülke içinde başta trabzon ve kasımpaşa olmak üzere anadolu kulüplerinin elinde kalmış yabancı çöpler olur.

DURSUN İSTİFA!

Bruma resmen aciklandi.

Edit: Yanlis anons

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt