Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adem ve Musa Çağıran alınır.

Adem Büyük : Bonservis 3 Milyon Euro, Senelik: 1.500.000 Euro
Musa Çağıran : Bonservis 3.5 Milyon Euro, Senelik : 1.750.000 Euro veririz.

Bir de Tudor hocamın Hırvat menajeri Seric Hırvatistan'dan bir bebe kitler bize 4-5 Milyon Euro bonservis ile, hop bitti gitti.

RB Leipzig Sportif Direktörü Ralf Rangnick: ''Dün İstanbul'daydım. Bruma ve kulübü Galatasaray ile görüşmelerimiz olumlu geçti.''

Ralf Rangnick: ''Bugün sağlık kontrollerinden geçti. Bruma birkaç gün içinde imzayı atacak.''

Ralf Rangnick: ''Bruma, özellikle geçiş oyunlarında ortalamın çok üzerinde bir hıza sahip, bu da bizim ilgimizi çekti.''

mesela benim dikkatimi çekmedi ama bundan önce ki maçta deli gibi sevinmiş. Hiç boşuna yemesin milleti, önce kendi rezilliğine baksın. Kaç maçtır oynuyor daha hala atmışıncı dakikada pili bitiyor

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Onu sevinme konusunu ben düşünmemiştim olabilir.
Fakat bahsettiğiniz tempo sorunu, gamsızlık sorunu olmasaydı zaten bu adam türkiyeye falan gelmezdi. Yapılacak çok basit. Ofansif anlamda çok ciddi yetenekleri olan bir adam. Ve bu adamdan bir şekilde faydalanılmalı.Bunuda yapacak teknik adam. Sanki Takımdaki diğer oyuncuların kondisyonu müthiş...

Yahu sinandan önce bizim çok ciddi tudor sorunumuz var. Bence ona daha fazla odaklanmalısınız.

Ralf Rangnick: Bruma'nin kontratinda bir kaç paragraf ve finansal bölümler üzeri çalismalar sürüyor. Hersey yolunda

RB Leipzig Sportif Direktörü Ralf Rangnick: ''Dün İstanbul'daydım. Bruma ve kulübü Galatasaray ile görüşmelerimiz olumlu geçti.''

Ralf Rangnick: ''Bugün sağlık kontrollerinden geçti. Bruma birkaç gün içinde imzayı atacak.''

Ralf Rangnick: ''Bruma, özellikle geçiş oyunlarında ortalamın çok üzerinde bir hıza sahip, bu da bizim ilgimizi çekti.''
Adam ne güzel bruma analizi yaptırmış bizim işe yaramaz hoca ise çocuğu oynatmamak için elinden gelen herşeyi yaptı.
Çocuk başta dursun sonra tudor yüzünden kaçtı

DURSUN İSTİFA!

Dursun en iyi oyuncumuzu satarak başladı işe harika

Rangnick: Bruma saglik kontrolü, tesis ve sehiri görmek için burada. Hafta ortasi en geç hafta sonuna kadar imzalar atilir.

Juventus, gelecek sezonun sonunda Liverpool'la sözleşmesi bitecek olan Emre Can'la ilgileniyor. (Daily Mail)

Kaça gitti bruma sağlık kontrolünden geçmiş
Gomis in olmadığına sevindim gomis erenden bir fazlası olduğunu düşünmüyorum yeterki erene şans verilsin

Ntvspor 12,5 diyo aga Allah askina bu ne orucu sakata getircekler zorla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt