Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
12.5 + 2.5 iyidir iyi. 15 olsaydi 25 %i Sportinge gidiyormus diyorlar bide daha ne istiyorsunuz.
Adamin seneye kontrakti bitiyor.
Lizbon un payını dusunce 9 ero kaliyor hanemize rekmdas,o paranın ne kadarı kulübe kalır o da mechul tabiiAdamların ilk teklifi 9 du zaten komik olma
Başkan direk reddetti
Direk cepime 13-14-15 girse bisey demem, ama 9'e girecek cepe mal bu adam.Allah askina Leipzig'de hayvan kadar para var. Derdin Bonus yerine 25% i sen ödeyeceksin ve 15 Mio bize vereceksin .
nerden bilicez bunun algı olup olmadıgını ???Ortada dolaşan yanlış bir bilgi var. Bruma'nın sonraki satışından %25 pay verilmiyor Lizbon'a. Elde edilecek karın %25'i veriliyor. Algıya kapılmayın.
Lizbon un payını dusunce 9 ero kaliyor hanemize rekmdas,o paranın ne kadarı kulübe kalır o da mechul tabii
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
beceriksizligini mi gösterdi yoksa komisyonları cebe indirip salak ve beceriksiz rolünü mü oynadı hangisi renktas ?dursun gene beceriksizligini gösterdi leipzig gibi bir takimdan 15 bile koparamadi ,adam Galatasaray katili olucak bu gidisle.
Kolayı var hocam. Bruma transferinin KAP açıklamasını incelersen orada detaylı şekilde yazıyor. Herkesin dediğine inanmak kolay. Önce bir araştırın.nerden bilicez bunun algı olup olmadıgını ???
ben kap acıklamalarına bile inanmıyorum artık ne dolandırıcılıklar döndürüyodur bu dursun allah bilirKolayı var hocam. Bruma transferinin KAP açıklamasını incelersen orada detaylı şekilde yazıyor. Herkesin dediğine inanmak kolay. Önce bir araştırın.
ya vallahi bakma fatih terim olmasa aysal hic bi halt yiyemezdi zaten kacıp gitti fatihten sonra o devre arası yaptıgı felaket transferleride cabası![]()
(NTV Spor)
Ulan unal aysal, senin yaptigin kontratin ben
18 yasindaki oyuncuyu almak icin yedigimiz kaziga bak yaw
Hem sonraki satistan 25%
Hem bonus
Kulubu de verseydin ya