Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dortmund forması giyen Nuri Şahin, Bruma'nın RB Leipzig'e transferini değerlendirdi.

beIN SPORTS’a konuk olan Nuri Şahin, “Bruma bence Leipzig’e yakışacak bir oyuncu. Leipzig takımı Bruma’nın stiline uygun bir futbol oynuyor. Başarılı olur diye düşünüyorum. Leipzig’in yükselişi Alman futbolcu açısından da iyi. Sevenleri de var sevmeyenleri de… Bundan 5-6 yıl önce 5. Lig’de oynayan bir takımlardı. Arkalarında büyük bir sponsor var ama sadece para vererek buraya gelmediler. Bir proje takımı. Basamakları teker teker çıkarak geldiler ve göze hoş gelen futbol oynuyorlar. Genç oyuncular da süre buluyor” diye konuştu.

En Azindan Bizim sportinge verecegimiz yüzdeyi bizde Leipzige koymusuzdur Insallah. Ilerde 30-40 Milyonlara giderse elimize 5-7 Milyon Euro ekstradan gelebilir.

Dursun'un bugüne kadar yaptigi transferler bundan sonra yapacagi transferler icinde yeterli bir referans olusturuyor bence.

tahminlerime baslayayım forvete gomis gelir stoper bi tane cöp alırlar sag beke leo matos olur ,sol bek scout transferi 2.ligden felan ,orta sahaya nakamba veya o kalibrede ,kanata iş yapıcak bi adam alırlar belki al sana 2018 galatasaray :D:D

Bu mallar normal bir transfer sezonunu bile agustosa kadar bitiremezdi.Şuan en az 10 futbolcu transferi lazım.Eylüle kadar bütün çöpleri doldururlar takıma.

Konoplyanka hocasıyla kavga etmiş ayrılmak istiyormuş Schalke'den?

Galatasaray, Tudor'un onayı ile sezonu Marsilya geçiren Roma'lı William Vainqueur ile ilgileniyor. [Calciomercato]

Brumanin alternatifleri bunlardan biri olmali:

-André Carrilo***
-Joel Campbell**
-Jakub Blaszczykowski*

a513d6a116795aab938019fab4cc8fb4.jpg
Doğruysa full yeni takım kurulacak. Nasıl kimin futbol aklıyla bu sil baştan kadro mühendisliği gerçekleştirecek çok merak ediyorum.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Kimse Sabri'nin takımda olmasına kızmamalı. Eboue varken Sabriyi anıyor muyduk? Bence asıl önemli olan Sabri'nin ilk 11 ihtimali bile olmadığı kalitede bir sağ bek bulmak. Cavanda, linnes ve yerli çöpler o kalitede değillerdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bruma transfer olduğunda yönetimi ve f.terimi yerden yere çalan gereksiz şahıslar şimdi o aynı transfere "yatırım" demeleri komik. Bu nasıl bir dansözlük...

Bruma transfer olduğunda yönetimi ve f.terimi yerden yere çalan gereksiz şahıslar şimdi o aynı transfere "yatırım" demeleri komik. Bu nasıl bir dansözlük...

emin ol aynı kişiler geçtiğimiz yaz bruma kazığının 7 milyon verene direk postalanması gerektiğinde yazıyordur. Hala yazıyorum hayal kurmuyorum şampiyonlar liginde olmadığımız hatta avrupada olmadığımız bir sezonda 1 sene sözleşmesi kalmış ve gitmeyi kafasına koymuş sürekli kendine oynayan bir adam için 12+2,5 çok iyi para. Ama bizim forum hala 20-30 ların hayalini kuruyor yahu bu adam daha geçen sene kiralıktı ispanyanın leş bir takımında.

emin ol aynı kişiler geçtiğimiz yaz bruma kazığının 7 milyon verene direk postalanması gerektiğinde yazıyordur. Hala yazıyorum hayal kurmuyorum şampiyonlar liginde olmadığımız hatta avrupada olmadığımız bir sezonda 1 sene sözleşmesi kalmış ve gitmeyi kafasına koymuş sürekli kendine oynayan bir adam için 12+2,5 çok iyi para. Ama bizim forum hala 20-30 ların hayalini kuruyor yahu bu adam daha geçen sene kiralıktı ispanyanın leş bir takımında.

Bazıları dansözlük yapa yapa kafayı yedi sanırım.

Yazık. ?

Son düzenleme:
Galatasaray, Younes Belhanda ile her konuda anlaşma sağladı. Yönetimin Dinamo Kiev ile görüşmelere başlaması bekleniyor. (beIN SPORTS)

lol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt