Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Menajer Ümit Akbulut, İstanbul'a gelen Karim Benzema ile birlikte yarın Fatih Belediyesi'nin iftarına katılacağını açıkladı. :)

Ntvspor bjk muhabiri Aboubakar ingiltereye gidecek mi ne demiş. Burak Yılmaz beşiktaşa gelirse kimse şaşırmasın

Hatta Corchia'nın aynısından bir tane de sol bek için bulalım ...

çinde transfer dönemi bile değil diye biliyorum yine yalan haberler bu fenerin adamı levent ümit erol yazardı doğru olsa o içerden alıyor bilgileri

BİLGİ | Bordeaux kulübü Alexandre Mendy transferinde rakiplerine nazaran bir adım önde görünüyor. #Ligue1

Lille 8m istiyormuş 5-6+sonraki satıştan pay ile alınır şu Corchia'yı alsınlar da artık her yıl sağ bek değiştirmeyelim

Matos-Ömer Ali
Clichy-Linnes

Yasin, Carole, Sabri, Sinan'ı postala. 3-4-3 için ideal kanat bekler olur bu 4 isim

Nevzat Dindar: Gomis'te sorun yok. Görüşmeler iyi devam ediyor çok ufak bir pürüz var halledilir durumda sorun yok

Nevzat Dindar: Yönetim, Sabri ile sözleşme uzatılma haberlerinin bilerek ortaya atıldığını düşünüyor. Bize küfrettirmek istiyorlar diyor.

Nevzat Dindar: Galatasaray'da en büyük revizyon orta sahaya geliyor. 3 önemli orta saha ile görüşülüyor. İtalya liglerindeler.

Nevzat Dindar: Sabri ile sözleşme uzatılma işini çok araştırdım. Yönetim diyor ki biz öncelikle dışardan adam bakıyoruz Sabri ne alaka ?

Boltladığım yer doğru olsun diğerleri umrumda değil.

Corchia-Clichy-Vainqueur-Gomis-Belhanda birileri sağlam Fransa çalışıyor

oldukca gaza gelinmis

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nevzat Dindar: 11 kişilik takıma direkt 7 transfer yapılma kararı çıktı. 7 oyuncu transfer edilecek.

Nevzat Dindar: Galatasaray taraftarının beklemediği şeyler olacak orta saha bölgesinde. Tudor çok oyuncu istedi o bölgeye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt