Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötüde durmuyor aslında :)

Baselli belki hafif kaçabilir oraya ama diğer isimlerin profillerine bakınca Tudor'un kafasındaki oyun sistemine oturduklarını düşünüyorum. Sinan kalmalı bence. Belhanda da eski bol skorlu günlerine geri dönebilir. Clichy ve Matos dinamik, full bekler. 2'si de tam bek oyuncuları değil. Açtıkları ortalarla Gomis çok gol imkanı yakalar. Arka 3'lüde lider karakterli stoperlerle bezenirse takım dinamik ve Tudor'un istediği çok koşan takıma dönüşür.

Son düzenleme:
Yaşına bakılmaksızın dünya klasında bir topçu alınacak belki de en önemli eksiğimiz STOPER. Hatta iki stoper

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne diyorsunuz arkadaşlar Matos'a? Çalışkan ve topu olumlu kullanan topçuya benziyor (Duran toplardan da fazla gol atmış bu sene)

YouTube
YouTube
YouTube

Son düzenleme:
O gerizekalı da en az Dursun kadar dayak hak ediyor aslında.

sent via GSC

Mancini nereye gitse çıkacak bu haber herhalde. Herifin eline milyon euroluk bütçeler veriliyor; ama almıyor, tabii yersen!

bruma olayında yaptığının bi benzerini yapıyor. önce medyadakilere 3 5 transfer haberi atıyor sonra disiplinsizlik haberlereri baslıyacak. 2 haftaya sezon bize başlıyor ya tam aradığı fırsat o dönem olacak.

Mbappé Monaco kulubu ile yeni sozlesme imzalayacak diyor spor siteleri. Kendisi de en az 1 yil daha Monaco'da kalmak istiyormus.

bahsedilen rakama satmıyorlarsa 200 falan istiyorlar herhold.

Dursun kendini, kulübü, adayı falan verirdi o paraya.

Son düzenleme:
bahsedilen rakama satmıyorlarsa 200 falan üstüyorlar herhold.

Dursun kendini, kulübü, adayı falan verirdi o paraya.
Bence kendisi ayrilmak istemiyor ondandir, yoksa kimse 200 vermez hele ki bahsedilen rakamlar bile cok ucuk. Oyuncu ayrilmak istese coktan o 120-130 milyon eurolari kabul etmis olurlardi. Bu bile abarti aslinda.

P.Menes (Gazeteci) : "Gomis'le 2-3 gün önce görüştüm Marsilya istediği maaşı vermiyor, veren olursa gitmeye hazır."

Haziran ayinin ilk haftasi ve aspor daha simdiden 85 oyuncu transfer etti

Beyler dikkat ederseniz fransa'dan çalışıyo bizimkiler derslerine iyi çalışmışlar
Gomis - Belhanda - William Vaingueur - Sebastian Corchia

Defans işini de italya liginden bakıyorlar anlaşılan iyi ders çalışmışlar hadi hayırlısı

LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gomis 4 milyon
Belhanda 5 milyon
Corchia 6 milyon
Vaingueur 5 milyon
Maicon 6 milyon
Clichy free
Ben Arfa 6 milyon
Birde b2b bir orta saha 5 milyon

37 milyon bonservis yapar hemen hemen 40 milyon yapar ki yönetim 20 milyon bütçe ayıracak deniliyordu

Bruma poldi sneijder carole yasin sinan hakan cavanda salih 30 milyon civarı zaten bi bonservis geliri olucak 10 milyon eksi bütçe olur en fazla ama taş gibi takim olur.

3-4-2-1

Muslera
Ahmet - Serdar - Maicon
Corchia - Vaingueur - b2b - Clichy
Ben Arfa - Belhanda
Gomis

4-3-3

Muslera
Corchia - Ahmet - Maicon - Clichy
Tolga - Vaingueur - B2b
Ben Arfa - Gomis - Garry

Çok sağlam kadro olur tek sorun 3lü stoper oynuycaksak bitane daha stoper lazım

LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt