Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda haberleri falan sneijder maasini dusursun diye salinan haberler.
Adam her firsatta burada mutluyum diyip duruyor gondereceklerini sanmiyorum zaten istemezse gitmez ya orasi ayri dursun hiyari gecen sene feda demeyecegiz kimseden indirim istemyecegiz sozunden bin pisman oldu. 3 orta saha haberberi vs hep hikaye.
An itibariyle. Selcuk-sneijder-jong orta sahasi gitmek istemedigi surece gonderilemez yaklasik 10 milyon euro yapiyor burasi amac burada jong'dan kurtulup 2linin maasini 5milyon civarina cekmek. Selcuk gondersen gonderilmiyor zaten yasi geregi yedege de alamiyorsun maasi 2m civarina gelirse rahat bor sekilde yedek yapacaklardir. Sneijderin de imza parasini vermeyi kesmek istiyorlar. Ha bu gecen sene yapilmaliydi.
Ulan dursun gunahin cok napacan bakalim, mal mal adamlari alip getirdin takima
Keza sneijder gibi bir herif dk'ya bu kadar yakinken seneye son maximum performansa cikacaktir son dunya kupasi olacak ve gitmek icin vitesi artiracaktir.
Yanina kaliteli adamlari koyarlar defansi saglamlastirirlarsa sampiyon oluruz.

Belhanda iyi hos ama disiplin sorunu olan bir adam Bunu idare etmek cok zor

Nevzat Dindar‏ @nevzatdindar 3 dk.3 dakika önce
Mangala pahalı, Abdennour ise Fransa ve İngiltere'de bir kulüp istiyor.. Maicon umarım yeni Brezilyalı dizisine dönmez!!

ya alın khacheridi/astori ve chirichesi keyfimize bakalım

Shaqiri haftalık net 65 bin £ alıyor. Biz de onu net alamayız bana göre.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom.com mobile app

Galatasaray'da bugün öğrendiğim stoper için Maicon hedef.. Sao Paulo'da oynayan 1.91'lik stoper Ocak'ta da gündeme gelmişti..
Mangala pahalı, Abdennour ise Fransa ve İngiltere'de bir kulüp istiyor.. Maicon umarım yeni Brezilyalı dizisine dönmez!!
Gomis ve Belhanda için gelişmeler olumlu ama transfer bu.. son dakika bir sorun çıkabiliyor.
Son bir not.. Tudor Maicon'u çok istiyor..

nevzat

Nevzat Dindar: 11 kişilik takıma direkt 7 transfer yapılma kararı çıktı. 7 oyuncu transfer edilecek.

Nevzat Dindar: Galatasaray taraftarının beklemediği şeyler olacak orta saha bölgesinde. Tudor çok oyuncu istedi o bölgeye
3c3c59aa21fe00bfbc5cd1289d24eada.jpg

GSC App Premium Edition 1.2

Son düzenleme:
Nevzat Dindar @nevzatdindar
Sabri bugünün konusu değil.. onunla ilgili karar sona bırakılır.. yüzde veremiyorum..

Joel campbell'i sordum..ismi sadece geniş listede.. olabilirliği zayıf..

Savunma hattına sağ bek, stoper (1) ve sol bek.. üç nokta atışı. İki stoper alınmayacak..

Nevzat Dindar‏ @nevzatdindar
Sabri bugünün konusu değil.. onunla ilgili karar sona bırakılır.. yüzde veremiyorum..
Joel campbell'i sordum..ismi sadece geniş listede.. olabilirliği zayıf..
Savunma hattına sağ bek, stoper (1) ve sol bek.. üç nokta atışı. İki stoper alınmayacak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt