Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga nereye 15'e aliyon. Jetro 9-10,astori,9-12,corchia 5-8 en kotu piyasadan haberin yok galiba :)

Jetro 6-7 Corchia 5-6 filan aga takip ettiğim adamı yazıyorum buraya merak etme

Pahalı kaçacak bir Astori var burada onuda Fiorentina V.Hugo'yu aldı üçlünün solunda Astori için aldılarsa biz alabiliriz Astori'yi yok eğer Gonzalo Rodríguez yerine ortaya aldılarsa onu bilmiyorum işte

Dünyada stoper mi yok sanki bulunur bir stoper

FLAŞ! Mario Balotelli'nin menajeri Mino Raiola, İtalyan oyuncunun önümüzdeki sezon Borussia Dortmund forması giyeceğini açıkladı. (Bild)

Jetro 6-7 Corchia 5-6 filan aga takip ettiğim adamı yazıyorum buraya merak etme

Pahalı kaçacak bir Astori var burada onuda Fiorentina V.Hugo'yu aldı üçlünün solunda Astori için aldılarsa biz alabiliriz Astori'yi yok eğer Gonzalo Rodríguez yerine ortaya aldılarsa onu bilmiyorum işte

Dünyada stoper mi yok sanki bulunur bir stoper

Hadi digerlerine tamam diyelim. Jetro'yu 8-9 dan aşşagiya birakmazlar buyuk ihtimal epl'ye gider. Biz neyin tatavasini yapiyoruzki dursun sol bek'e 2 milyon euro'dan fazlasini vermez o da carole giderse yani :)

Hadi digerlerine tamam diyelim. Jetro'yu 8-9 dan aşşagiya birakmazlar buyuk ihtimal epl'ye gider. Biz neyin tatavasini yapiyoruzki dursun sol bek'e 2 milyon euro'dan fazlasini vermez o da carole giderse yani :)

Tamam Dursun meselesine katılıyorum reis ama sözleşmesi bitiyor önümüzdeki yıl Jetro'da gitmeyi istiyor artık EPL'ye filan da gitmeyecek Lyon var şu anda tek talibi bildiğim kadarıyla onlar da 6-7 fiyat çekiyorlar şu anda ...

Napoli Kiss Radyosu Editörü: ''Chiriches, G.Saray'a yakın. Önümüzdeki günlerde transfer tamamlanır.'' [Tutto Napoli]

Chiriches kesinlikle iyi stoper ama üçlü de dörtlü de oynayacaksak uzun boylu bir stopere ihtiyacımız var kesinlikle ...

Atiker Konyaspor, Mustafa Reşit Akçay ile 3 yıllığına anlaştı.

Gece birisi demisti burada Konya Mustafa Resit Akcay ile anlassin diye. Hakli cikti vallah.

Sen miydin Hayri P. Cund

Roma ile 1 senelik sözleşmesi kalan 28 yaşındaki futbolcu Vainqueur'i renklerine katmaya çalışan sarı-kırmızılılar, Nigel de Jong’u gönderip Tolga Ciğerci’yi de yedek kulübesine çekecek.(Amkspor)

Selçuk denen virüs oynayacak yani komedi. Hocamız tempolu oyun istiyor. Selçuk tempoya karşı olarak doğdu. Inşallah haberi vardır hocamızın

Trabzon, Serdar Tasci ile anlasmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt