Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mutlaka kalburüstü bir stoper lazım bu takıma. Yaşı önemli değil, sağlam stoper olmalı aynı Ujfalusi gibi veya burada yaşlı bulunan ama PSG ye transfer olan Pepe gibi.

Biz biliyoruz onlar bilmiyor futbolu herhalde.

sent via GSC

Tudor'un kendi de stoperdi,stoperin hasından hepimizden çok anlıyordur herhalde.

TRANSFER | Rennes, Lille kulübünün Bensebaini için yaptığı 5M€ teklifi geri çevirdi. Rennes Bensebaini'yi geçtiğimiz yaz 2M€'ya almıştı. #Ligue1

Bi yere kadar geçerli ? Pardon. Burada eklemediğim 2 özellik var daha soğukkanlı ve tekniği iyi. Şimdi birleştir bu özellikleri ne kaldı bi stoperde olması gereken ?

Yıllarca Barcelona defansında oynayan Puyolun 1.78 olduğunu biliyor muydun ? Maldininin 1.86 olduğunu ? Veya Ujfalusinin 1.85 olduğunu biliyor musun ? Hadi bunlar eski futbolcu diye bahane üretirsin belki şimdi. Günümüze gelelim. Avrupadan ciddi hedef olan takımlar demişin ya. Manchester City defansı Otamendi 1.83. Dortmundun stoperi Bartrada 1.83,veya Atleticonun stoper ikilisi Godin-Savic ikiside 1.87. Parisin stoperi var ya Marquinhos hani şu 15 milyon bayıldıkları o 1.83,yanında oynayan Thiago Silvanın boyuda 1.83 ne kadar tesadüf dimi :) Romalı Juan Jesus 1.85, Leicester City şampiyonluğunda Sürpriz goller atan Wes Morgan var ya o 1.85.

Bu kadarı yeter sana. Boy muhabbetine bu kadar takılma.

Bahsettiğin stoperlerin ya partnerleri 1.90 larda, yahut bekleri-orta sahaları bizimkiler gibi aciz değil...Melo' nun çok çok extra katkısı olmasa şampiyon olduğumuz sezonlarda bile patlardı bizim defans, o da gitti hepten ezildik...

Tek bir oyuncunun boyunun 3-5 cm kısa ya da uzun oluşundan bahsetmediğimi anlaman gerekirdi. Takım bütünlüğü içinde düşünülmeli, öyle yapınca da mevcut kadroya hava toplarında en iyisi gerekiyor. Hatta bu özelliği bakımından eldekilerden çok daha üstün iki stoper lazım...Hele Godin-Savic demişsin ki tam da öylelerini istiyorum işte, Vlad o ayarda biri değil. Dediğim gibi, havadan kuş uçurtmayacak bir stoper daha alınırsa hay hay, ben de olumlu bakarım...

Brumadan gelecek paranın 7'si konoplanka 6'si vida 2'si de kiralık shaqiri nasıl olur ?

rwxYX.gif

Bahsettiğin stoperlerin ya partnerleri 1.90 larda, yahut bekleri-orta sahaları bizimkiler gibi aciz değil...Melo' nun çok çok extra katkısı olmasa şampiyon olduğumuz sezonlarda bile patlardı bizim defans, o da gitti hepten ezildik...

Tek bir oyuncunun boyunun 3-5 cm kısa ya da uzun oluşundan bahsetmediğimi anlaman gerekirdi. Takım bütünlüğü içinde düşünülmeli, öyle yapınca da mevcut kadroya hava toplarında en iyisi gerekiyor. Hatta bu özelliği bakımından eldekilerden çok daha üstün iki stoper lazım...Hele Godin-Savic demişsin ki tam da öylelerini istiyorum işte, Vlad o ayarda biri değil. Dediğim gibi, havadan kuş uçurtmayacak bir stoper daha alınırsa hay hay, ben de olumlu bakarım...

Ordada yazdığım gibi PSG ikilisi 1.83. Bide ben uzun stoper istemiyorum demedim ki hiç bi yerde ? Nöbette hep yazdım bize 2 stoper gerekiyor diye. Biri Vlad olsun yanınada kule diksinler 1.90'lık bunu bende isterim. 2 tane aynı tip stopere karşıyım ben genel olarak. Fener havadan gol yemiyor belki ama hep defans arkasına atılan toplarda yiyor. Niye 2 tane kulede ağır kalıyor çünkü. Uzun boylu adam çok ekstra biri değilse yavaş oluyor genelde hızlısınıda bize bırakmazlar zaten. 1 kule 1 tanede tam olarak Vlad tarzı bi stoper tandemi oturtur. Ben bunu savunurum

TRANSFER | Forvet transferi için bir çok isimle görüşen Marsilya Jose İzquierdo'yu da takibe aldı. Club Brugge bu isim için 15M€ istiyor. #Ligue1
Adamim :(

Görünen o ki Selçuk 11 devam edecek.

Muslera-Chorchia-Serdar-Vida-Clichy-Asamoah-Selçuk-Cengiz-Belhanda-Sneijder-Gomis şeklinde bir 11 planlanabilir. Belhanda'dan çok emin değilim ama görünen o ki O da listede.

stoper dediğin tudor gibi olur

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

brumadan gelen paranın 7-8 miosuyla rahatça astori veya vidayı alabiliriz katılırmısın değmezmi o paraya
Kesinlikle değer. 2 senedir bu takımın en büyük sorunu savunma.

Sırf geri dörtlü değil buna orta saha da dahil. Hâlâ ön liberosuz oynuyoruz.

Mesela Gomise o kadar para gömeceklerine gitsinler Vida ya gömsünler ya da benzer sertlikte ve güçte bir stopere. Bunu mutlaka yapmalıyız yoksa pek bişey değişmez son senelere göre.

Forveti her türlü bulursun olmadı birini kiralarsın ama (2) stoper ve ön libero bu takımın olmazsa olmazı.

sent via GSC

Son düzenleme:
TRANSFER | Valencia, PSG'den ayrılmaya sıcak bakan Alphonse Areola için bir teklif sunmaya hazırlanıyor. #Ligue1

Badou-gustavo-fer

Bu orta sahaya üstünlük kuracak os dünyada yok.

Galatasaray böyle büyük maaşlar verecekse Nasri'yi zorlasın bence yönetim. Hatta bonservisini de alabilir bence Galatasaray.
Tudor'un kafasında 3lü var belli.

3-4-2-1 daki "2li" için Ben Arfa, Belhanda ve Nasri tipinde oyuncular çok güzel olur.

(Tabiki Wes de o rolü üstlenebilir)

_________|Muslera|
_______İV_Maicon_İV
RWB____B2B__B2B_____LWB
_______Nasri___Ben Arfa
__________Gomis

Ne manyak olurdu be

GSC App Premium Edition 1.2

Son düzenleme:
TRANSFER | @FCPorto, @ToulouseFC'nin parlayan isimlerinden İssa Diop ile ciddi olarak ilgileniyor. #Ligue1

2 sene sonra 35-40'a satarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt