Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor'un kafasında 3lü var belli.

3-4-2-1 daki "2li" için Ben Arfa, Belhanda ve Nasri tipinde oyuncular çok güzel olur.

(Tabiki Wes de o rolü üstlenebilir)

_________|Muslera|
_______İV_Maicon_İV
RWB____B2B__B2B_____LWB
_______Nasri___Ben Arfa
__________Gomis

Ne manyak olurdu be

GSC App Premium Edition 1.2

Selçuk şaşkın Semih ''napıyor bu a k'' diyor.

bedava castro 4 mio ya ndiaye ve kwadwo asamoahlı bir ortasaha fark yaratır arkadaşlar

Türkiye ligi ve elimizdeki oyuncuların kalitesiz olmalarının bir sebebi elimizdekini değersizleştirmemiz, kıymet vermememiz. Diğeri de oyuncu seçimlerinin doğru yapılmaması, kadro planlamasının yanlış yapılması.

Hayatta herşeyde olduğu gibi futbolda da performans büyük ölçüde mental performansa bakar. Biz elimizdekini köreltiyoruz, diğer ülkeler aynı adamı alıp parlatmayı becerebiliyor. Mesela bizde çöp denen Telles Porto'da adam oldu. Şimdi Sinan da gitsin öyle olacak. Sen 80 milyon Türkten adam çıkarmakta zorlanıyorsun Almanya 2-3 milyon Türkten hem kendi milli takımına hem senin milli takımına adam yetiştiriyor. Türkiye'nin mental ortamı negatif.

Yoksa özenti çoluk çocuğun sandığı gibi yıldız getirmekle veya afrikalı zenciler getirmekle sıkıntılar çözülmez. Zaten kimse sana yıldız futbolcuyu da Türk takımlarının alabilecekleri fiyata vermez be kardeşim, bi akıllı diilsin bu alemde. Yıldız diye birşey de yoktur ayrıca, yıldız sahada parlar.

Önemli olan elindeki insanı parlatabilmek. Bunu yapamayan dışardan getirdiğini de parlatamıyor zaten, her gelen elde çöpe dönüşüyor. İsa'nın bir lafı vardır, "Kutsal olanı köpeklere vermeyin ve incilerinizi domuzların önüne atmayın, çamura bular üstünde tepinirler" diye, yani kıymetsiz insanlar kıymetli şeylerin kıymetini bilemez, onları da kendileri gibi kıymetsizleştirirler. Eşek hoşaftan ne anlar diye de geçer bizde.

Önce kendi kafa yapımızı değiştirmedikçe kimi getirirsek getirelim kısa sürede kendi seviyemize inecektir. Çünkü kıymetsiz olan yine kafamızın içinde olup bitenler.

Fatih Terim Şenol Güneş işte takımlarında işin bu mental kısmını kırmayı başaran teknik adamlar. Bunların zamanında da Türk futbolcular çıktılar Avrupa'da da gayet başarılı oldular transfer de yaptılar. Bu kadar. Çünkü herşey kafada biter, sen de insansın o da insan. Ersun Yanal da kısmen onu yaptı Fener'de. Bunların çoğalması lazım. Bunun karşısındakilerin de azalması ve bitirlmesi. Ama malesef ülke bugünkü hayata bakışından sıyrılamıyor.

Son düzenleme:
Takıma elzem olan 2 tane kaliteli stoper ve 1 tane zenci forvet.

Kaç senedir rezil defans oyuncularıyla oynuyoruz.

Ndiaye iyi adam da forumda da çok şişiriyoruz gereğinden fazla.

Adam gelse oynasa ki iyi oynama ihtimali de yüksek çoğunun beklentisini karşılamaz şişiren tayfanın.

Bi kac ay oncede soledim ben olsam brumanin yerine izquierdo'yu alirim diye. Hucumu şahlandirir. Cok felaket bi adam . neyse bizdede geri rodrigues,ysn7 var
Portekiz takımlarından sonra bu Belçika takımlarının scout ekipleri de çok iyi. Ummadık yerden adam bulup geliştirip satıyorlar.

Sırf şu Anderlecht de kaç tane taş gibi fufbolcu var mesela.

sent via GSC

chiriches gercekten iyi adam kac defa izledim kaya gibi stoper ama birtek onu alırsak emin olun seneye yine 2 yan toptan 1si gol olur

havadan zayıf bir stoper tudor efendi nasıl göremiyor bunu

Khacheridi neden dusunulmuyor hic 29 yasinda bonservisi elinde
Gecende istatistiklerini de paylastim, bizim aradigmiz oyuncu degil + surekli oynamiyor zaten. Gecen sene nasil Neustadter alinmiyor diyenlere hatirlatirim.

Son düzenleme:
Portekiz takımlarından sonra bu Belçika takımlarının scout ekipleri de çok iyi. Ummadık yerden adam bulup geliştirip satıyorlar.

Sırf şu Anderlecht de kaç tane taş gibi fufbolcu var mesela.

sent via GSC
Bizim scout ekibinide cok ovuyolar ama adamlarin islerine cok karisiyolar. Orn: bielsa gibi bi futbol aklinin bizle calismasini cok isterim .

Gözünüzü seveyim;defans,forvet,bek,kanat alın :D :D bir yeni heyecan olsun bu ne sıkıcılık böyle.

TRANSFER | Rennes, Andre Pierre Gignac ile ilgileniyor. (via @goal)

Bizim scout ekibinide cok ovuyolar ama adamlarin islerine cok karisiyolar. Orn: bielsa gibi bi futbol aklinin bizle calismasini cok isterim .
Ben eskiden çok kızıyorum bizim scout ekibine hiç birşey yapmıyorlar diye ama artık anladım bunların önerdiği adamlar alınmıyor.

Geçen sezon Dembele yi önerdiler çocuk patladı gitti 40-50 Milyonlar havada uçuşuyor şimdi.

Keşke biraz güvenseler de şu saçma menajer önerilerine kalmasak.

sent via GSC

Son düzenleme:
DBqpGLQW0AAIQW3.jpg:large

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt