Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rıdvan Dilmen: Şerefim ve namusum üzerine yemin ediyorum. Federasyon başkanlığı için aday olmayacağım. Bildiğim yolda devam edeceği

Baskanlik adayi h.o.

Simdi kendimi yabanci yerine koyuyorum.

Galatasarayin isminden haric hangi artisi var Basaksehire göre suan?

Sampiyonlar Ligi firsati Basaksehirde.
Para Basaksehirde.
Huzurlu ortam Basaksehirde.
Kadrolari karsilastirirsan Basaksehir.
Seneye hangisi daha büyük ihtimal Sampiyonluga oynar dersen, yine Basaksehir.

Sonucta elle tutulur birseyler vaad edebiliyor Basaksehir. Bizim Kulüp tam bir kaos.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Galatasaray´in mali bütcesi basaksehire nazaran 7-8 kat fazla en az. Neye göre para onlarda oluyor ?

Kadro dersen basakin yarisi, bizim, yada bjknin, yada fbnin cöp diye attigimiz adamlar.

Belhanda'nın oynayabileceği tek yer 10 numara pozisyonudur ve Sneijder Belhanda'dan 10 kat daha iyi futbolcudur

Ha Tudor'un oyun planına daha uygun birisi Belhanda daha çevik danıklığı yüksek birisi

Yani Belhanda illa bir yere gelecekse bile 10 numara pozisyonu için gelmeli ...

Galatasarayın teklifi çok komikti diyip eşek gibi siritan koca kafalı herif kendisine başka bir kriz kulüp arasın. Çin olur fener olur istedi yere kadar yolu var o kapıyı kendisi kapatti

Dursunu düşününce komik demesi doğal. Bize kaos lazım. Adrenalinsiz yapamıyoruz biz. Kaosun içine girmeniz lazım başarı için:D

Başakşehir de bizden iyiymiş öyle mi? Ergenlere gün doğdu, kötü gün ya saydırın anasını satayım. İyice her şeyi abartarak söyleyin ki belki birisi ciddiye alır.

Ayrıca adı geçen tek stoper Vlad Chiricheş

Chiricheş kesinlikle iyi bir stoper kesiciliği var pozisyon bilgisi iyi hamleleri yerinde reaksiyonları iyi bir stopere göre topla arası bayağı iyi

Ama takımımızın enn büyük sorunu olan hava toplarında Serdar&Ahmet ikilisinin bile en az 1-2 tık altında

Eldeki Serdar-Ahmet hariç tüm stoperler gönderilip
Chiricheş-Serdar-Ahmet-Transfer şeklinde bir stoper dörtlüsü kurulacaksa ve o stoperde hava toplarında çok etkili güçlü birisi olacaksa tamam

Ama Chiricheş-Serdar/Ahmet/Semih gibi bir stoper tandemi kurulacaksa sezona hiç başlamayalım bile ....

Mesela Tudor üçlü oynama konusunda diretecektir adım kadar eminim

Vlad Chiricheş-Eric Botteghin-Serdar Aziz şeklinde bir defans hattı olabilir

Ahmet Çalık-Ozan Kabak ikilisinide maçlara göre kullanabiliriz ...

Borussia Mönchengladbach, Young Boys'da forma giyen 1996 doğumlu orta saha oyuncusu Denis Zakaria'yi 12 milyon Euro'ya transfer etti.

Paraya bak

Şu yanlışı en başta bizim yapmamız lazım, kulübu beceriksiz, vizyonsuz adamlar yönetiyor diye Galatasaray' ı itin bir tarafına sokmaya gerek yok. Bu beceriksizler elbet bir gün gider, Galatasaray yine hakettiği gibi yönetilir, başarılar kazanır. Galatasaray camiası ile, geçmişi ile, taraftarı ile Dursun Özbek' i de, Başakşehir' i de, Clichy' i de üst üste koyar, tepeler. Galatasaray' ın yanında Başakşehir ne arkadaş!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Birkaç yıl önce bursa için de böyle diyorlardı belluschi falan şampiyonluk derken bursa malum yollarla ligde kaldı...

Şu dönemde Sabri ve Selçuk'tan kurtulsak 2 yıldız transfer etmişiz gibi sevineceğim.

Tudor o kadar tempolu futbol diye konuşup övünüyor sürekli takım halinde defans hücum diye konuşuyor bruma-sneijder-poldi gibi adamları harcamasını da biliyor ve seneye Selçuk 11'de olursa tüküreyim Tudor'un adamlığına ...

Emrah Başsan: G.Saray'a geldim herşey mükemmel gidiyordu Riekerink çok iyisin iyi gidiyor dedi. 2 gün sonra gönderdi 2 günde ne değişti ?

Emrah Başsan: Riekerink'in G.Saray'da yaptıklarına anlam veremedim. Bana karşıda ilginç tavırları vardı 2 gün çok övüyor sonra olmaz diyordu

Emrah Başsan: Ben çalışmaktan gocunan üşenen biri değilim. Hollanda'ya kiralandım geldim. Oldukça rahatım. Tudor'a kendimi göstereceğim.

Bunu aldıranın validesini

Tudor o kadar tempolu futbol diye konuşup övünüyor sürekli takım halinde defans hücum diye konuşuyor bruma-sneijder-poldi gibi adamları harcamasını da biliyor ve seneye Selçuk 11'de olursa tüküreyim Tudor'un adamlığına ...

Bruma Sneijder ve Podolskiyi mi harcamis? Stop talking Sh*t

Gomis : << Galatasaray a toujours ete mon club de c&#339;ur ! >>

Gomis : « Galatasaray a toujours été mon club de cœur ! »

Teklifleri beni ilgilendiriyor, cümkü Galatasaray hep kalbimdeki Külüptü. Bir cok takimda oynasam da, kendimi hep sari-kirmizi li takima bagli hisettim. Fenerbahce ile temas varmiydi? Evet eskiden vardi, ama onlarin tekliflerini hep redettim. Benim icin kendimi kirli hisetmeden onlarin formasini tasimak imkansizdi

saka mi bu ? Sabri ile mi konusup Gomis diye kakaliyorlar? Yada o kadar cok para veriyoruz ki , simdi'den Taraftar'a yag cekmeye basliyor

Gomis : << Galatasaray a toujours ete mon club de cœur ! >>

Gomis : « Galatasaray a toujours été mon club de cœur ! »

Teklifleri beni ilgilendiriyor, cümkü Galatasaray hep kalbimdeki Külüptü. Bir cok takimda oynasam da, kendimi hep sari-kirmizi li takima bagli hisettim. Fenerbahce ile temas varmiydi? Evet eskiden vardi, ama onlarin tekliflerini hep redettim. Benim icin kendimi kirli hisetmeden onlarin formasini tasimak imkansizdi

saka mi bu ? Sabri ile mi konusup Gomis diye kakaliyorlar? Yada o kadar cok para veriyoruz ki , simdi'den Taraftar'a yag cekmeye basliyor

hehehehehe_duck.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt