Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis : << Galatasaray a toujours ete mon club de cœur ! >>

Gomis : « Galatasaray a toujours été mon club de cœur ! »

Teklifleri beni ilgilendiriyor, cümkü Galatasaray hep kalbimdeki Külüptü. Bir cok takimda oynasam da, kendimi hep sari-kirmizi li takima bagli hisettim. Fenerbahce ile temas varmiydi? Evet eskiden vardi, ama onlarin tekliflerini hep redettim. Benim icin kendimi kirli hisetmeden onlarin formasini tasimak imkansizdi

saka mi bu ? Sabri ile mi konusup Gomis diye kakaliyorlar? Yada o kadar cok para veriyoruz ki , simdi'den Taraftar'a yag cekmeye basliyor

Tash Shawk sitesine benziyor.

Geçen sene 9 transfer yapılmış. 34 maçın 20 sinde oynayan yok. Bu nasıl iş. Ondan sonra 4. De olursun 10. Cuda

Bafe Bu ligin anasini aglatir arkadaslar. Adebayor gelip ölü haliyle harikalar yaratti.

Yıllardır söylediğimiz gibi Başahşehir bizden en az 1.000.000 kat iyi yönetiliyor ...

Yöneticileri var para var başarılı belli oyun anlayışı var hocası iyi UCL şansları var Clichy yerinde olsam Dursun'un Galatasaray'ına geleceğime Başakşehire giderdim

Kimse Dursun'un Galatasaray'ı diye düşünmez.Money talks ayriyeten Galatasaray,başında kim olursa olsun Galatasaray'dır.

Türkiye Ligi'nde iş yapamaz. Boşa giden para olacak. Şahsen Galatasaraya istemezdim.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yapar da yaşı geç. 32 nedir.

Valbuena'yı 3-4 sene önce de alacak kabiliyet para ve güç vardı Türk takımlarında.
Alsalar efsane olacak bir topçu.

DBs8G6mWAAIYjf9.jpg:large

Kucka nasıl olur orta sahaya? Trabzonspor'la yarışıyormuşuz sanırım

Bipspor son dakika: Gomis artık sarı ve kırmızı.

Yıllık 3.3 m euroya anlaşılmış 27sinde yurt dışı kampına katılacakmış Swensea 3.5 istemiş biz 2.5 önermişiz büyük ihtimal anlaşma olacakmış

Bipspor son dakika: Gomis artık sarı ve kırmızı.

Yıllık 3.3 m euroya anlaşılmış 27sinde yurt dışı kampına katılacakmış Swensea 3.5 istemiş biz 2.5 önermişiz büyük ihtimal anlaşma olacakmış

bonservis iyi, maas facia

aboubakar denen şişirme balonun yıllık 3 aldıgı yerde gomis icin normal fiyat Türkiyeye isim yapan adam getirmek kolay degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt