Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#Karizma #Kucka

2493d0192c87cbda807fac8a7b6e8ab2.jpg

Gel mübarek Gel...

Sert ve agresif
Tekniği iyi
Dinamik
B2B Orta Saha

Herşey var... Çok iyi transfer olur. Tek eksi... 30 yaşında...ama rahat 2 sene oynar.

GSC App Premium Edition 1.2

kucka-honda istenirse alınabilir.
bacca zor
ama bu 3 lü kesinlikle fırsat transferi ve üzücü olan en .... yönetime denk geldi bu fırsat..

______________Muslera
Corchia __Maicon_Serdar____ Clichy
______________Vainqueur
__________Kucka___Belhanda
Campbell _____Gomis_____ St.Maxim

Fazla birşey istemiyorum

Son düzenleme:
Kucka iyidir ama bir CDM+Kucka ikilisi orta saha kreatif olarak hücum gücü olarak sınıfta kalır

Kucka gibi çift yönlü güçlü 2-3 adam ile orta saha kurulursa tadından yenmez işte o zaman

27 yas üstü bir forvet ALMASAK

dalga gecer gibi 32 yasindaki adamlar bile 3 sene kontrat istiyor 30 YASIN ÜSTÜNDE ADAM OLMASIN ARTIK !

Gomis
Eren

+ Bir tane hızlı dribling yapabilen bir ST şart.

Sneijder gidecek mi bence en önemli sorun o?
Podolski ve Bruma'dan sonra Wesley'i kaybedemeyiz.

ha babam ha nerden geliyor bu değirmenin suyu. Taraftar yok kombine yok Forma satışı yok reklam yok.

Başakşehir'den yeni transfer operasyonu: Gael Clichy. Chedjou'yu transfer eden Başakşehir, bir sürpriz daha yaparak Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Gael Clichy'i transfer etmek için Londra'ya çıkarma yaptı.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Valla yalçını ben beğeniyorum eldeki stoperlerin alayından iyi Semih Hakan şutlanmalı Koray kiraya verilmeli yalçın beleşe alınsın Chriches de alınsın uefada yalçın Chriches iş yapar sol bekede Clichy sağ bekede Corchia alırız iki bek ve stoperlerimiz iyi olur bence ve az paraya defansı çözmüş oluruz eldeki para ile orta saha ve forvet hattı taş gibi oluşturulur bence bu defans ve orta saha hattı ligi domine eder diyorum

Muslera
Corchia Yalçın Chriches Clichy
Veloso
Ndiaye Asamoah

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ha babam ha nerden geliyor bu değirmenin suyu. Taraftar yok kombine yok Forma satışı yok reklam yok.

Başakşehir'den yeni transfer operasyonu: Gael Clichy. Chedjou'yu transfer eden Başakşehir, bir sürpriz daha yaparak Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Gael Clichy'i transfer etmek için Londra'ya çıkarma yaptı.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Rize düştü bir musluk fazla akar bunlara

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt