Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedekteki 7 Türk kimler onuda yazabilir misin :)
32'lik Gomis'e 16.5 milyon euroyu gözden cikaran hainleri görünce hayal edelim dedim.. Parasiyla rezil olan tek kulüp GALATASARAY olabilir.

Bukadar bütcesi olup da bukadar kötü para harcayan bir baska kulüp daha görmedim.

Serdar, Tolga, Eren gibi yeteneksiz kazmalara ödedikleri toplam bonservisle neler alinirdi neler ...

Yeni Sezonda takım 3lü mı 4lü defans mı oynacak acaba... 10 Numaraya yer var mı; yoksa Box to Box oyuncu mu...

Ona göre Transferler​ yapılacak

GSC App Premium Edition 1.2

Dünyaca ünlü bir yıldız getirmek isteyen Dursun Özbek kolları sıvadı. Ben Arfa için PSG ile görüşmeler devam ediyor. (Takvim)

d0fd3fbf978226a56cbebb9a7046f0b3.jpg

At ölse, it ölse, kurt ölse, sırtlan ölse, böcek ölse, bakteri ölse üzülen ben, şu adam ölse zerre üzülmem. Ha ölmesini mi istiyorum ? Hayır. Kimse için yoktur öyle bir talebim ama ölse üzülmem.

selamun aleykum,dombiyada gelisme kat edildi mi

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dünyaca ünlü bir yıldız getirmek isteyen Dursun Özbek kolları sıvadı. Ben Arfa için PSG ile görüşmeler devam ediyor. (Takvim)
Ouuvvvvv

___________Kucka___________
RM___Ben Arfa_Belhanda_LM
____________Gomis

Ben Arfa çok iyi transfer olur
Yürüyerek Adam geçiyor... TR Ligi'nde stoperleri maymuna çevirir :D

oyuncuların sözleşme süresi dahil paket olarak maliyet eleştirileri gerçekten çok saçma arkadaşlar...Gomis çok katkı verir...gelsin her maç yardırsın burda yıllık 3-3.3 diye eleştirenler gol atınca aslanım Gomis diyecek biraz tutarlı yazalım Gomis kalitesinde adamlar 2m maaşa getiremezsin adam Swansea'de zaten 2.8 net alıyor Fransa 1. liginde 20 gol atmış....zaten bu kadar gol atmış adamı yaşı 23 olsa alamazsın

Bize 1 a plas sag bek sol
1 solda oynayacak stoper
1 on libero
2 8 numara pozosyon
1 sağ veya sol açık
2 forvet

Boşta o kadar yıldız varki ama bu gerizekalılar birisini dahi alamaz. Çünkü bunlar bir avuç asalak. Nerden başımıza bela oldular.

İlk AL Ön eleme maçında acaba kaç tane yeni transfer ilk 11 de olacak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt