- 4 Ağustos 2009
- 90.464
- 71.486
- 5.188
Enner valenciayla ardayi da almışlar renkdas.Sa. Kimi aldık?
Bjk 800.000 euroya Caneri almış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Enner valenciayla ardayi da almışlar renkdas.Sa. Kimi aldık?
Bjk 800.000 euroya Caneri almış.
Benim anlamadigim seylerden birisi ise de mesela Uefa bize 65 Milyon maas siniri koyuyor. Biz bu siniri niye sonuna kadar kullaniyoruz ?
Bu sinirin 3/4 bölümüne bile cok rahat rekabetci bir takim kurabilirsin. Mesela futbolcu kiralayarak maas düzenini düsük tutabilirsin, biz niye bu kadar az futbolcu kiraliyoruz mesela hic anlamiyorum. Kirala bak olmazsa yollarsin, ne diye Donk Cavanda gibi gerizekalilari takima bagliyorsun 3-4 sene. Git Avrupa dan gözden düsmüs veya takiminda oynamayan adamlari bir sene kirala sonra da ya alirsin ya da yol verirsin.
Bunlarin örnekleri var Melo gibi kiraladin begendin tekrar kiraladin begendin ve satin aldin, Umut gibi kiraladin Toulouse dan begendin ve satin aldin, Burdisso gibi kiraladin begenmedin ve hic bir sorun cikmadan geri yolladin, bu sezon da mesela Josue yi kiraladik bazen ise yaradi ama genel anlamda cok vasat bir herif, yol verirsin defolup gider. Inanin Donk gibi, Cavanda gibi Tarik gibi herifleri direkt para basip almaktan cok daha mantikli bir is olur bu.
Buna mutlaka daha fazla odaklanmaliyiz kulüp olarak. En azindan bir futbolcuyu 3-4 sene kulübe baglamis olmazsin. Bunu düsünemiyor mu kimse ya, bu kadar basit birsey sonucta. Toplama takim diye asagilayanlar olabilir ama 2001 de ayni böyle bir "toplama" takim ile ligde sampiyon olduk ve CL de Barca'yi DEPLASMANDA yeniyorduk az kalsin.
Tüm dünya kum gibi futbolcu kayniyor, ama biz hep ayni eksende dönüyoruz. 3 sene önce istemedigimiz ve burun kivirdigimiz Gomis, 3 sene sonra en cok istedigimiz adam oluyor transfer döneminde. Cok ilginc bir ülkeyiz gercekten.
Besiktasin borcunu 3 kat artiran forman onu ne yapacagiz. Baktilar bok yoluna gidiyor 2 sene tamponluk yaptirdilar.Şuan Fikret Orman'ı başarısız bulmak komiktir ya bu beni tinerci yapmaz ki objektif yapar,ağladı sızladı herif manyak bir kadro kurdu..
Biz ise 4.yıldızı taktık uykuya yattık yalan değil bunlar..
Başkanımız Dursun Özbek Allah belamızı vermiş zaten..
Defansa 50 tane adam alan da ayni adam 4 milyon euro bonservis verip aldigi bi kamil vardi esamesi okunmuyor.adam geldigi günden beri 2 milyon üstü kazik yedigi iki oyuncu pedro franco ve boyko. dursunun her transferi kazik afedersiniz.
mitrovic'i de görecegiz. tutmazsa aldiklari takima 2 milyona falan geri verirler tahminim
2 senedir ön liberosuz oynuyor bu takim. Dursun'un ücüncü senesinde de ön liberosuz oynamaya devam ederiz herhalde.
Benim anlamadigim seylerden birisi ise de mesela Uefa bize 65 Milyon maas siniri koyuyor. Biz bu siniri niye sonuna kadar kullaniyoruz ?
Bu sinirin 3/4 bölümüne bile cok rahat rekabetci bir takim kurabilirsin. Mesela futbolcu kiralayarak maas düzenini düsük tutabilirsin, biz niye bu kadar az futbolcu kiraliyoruz mesela hic anlamiyorum. Kirala bak olmazsa yollarsin, ne diye Donk Cavanda gibi gerizekalilari takima bagliyorsun 3-4 sene. Git Avrupa dan gözden düsmüs veya takiminda oynamayan adamlari bir sene kirala sonra da ya alirsin ya da yol verirsin.
Bunlarin örnekleri var Melo gibi kiraladin begendin tekrar kiraladin begendin ve satin aldin, Umut gibi kiraladin Toulouse dan begendin ve satin aldin, Burdisso gibi kiraladin begenmedin ve hic bir sorun cikmadan geri yolladin, bu sezon da mesela Josue yi kiraladik bazen ise yaradi ama genel anlamda cok vasat bir herif, yol verirsin defolup gider. Inanin Donk gibi, Cavanda gibi Tarik gibi herifleri direkt para basip almaktan cok daha mantikli bir is olur bu.
Buna mutlaka daha fazla odaklanmaliyiz kulüp olarak. En azindan bir futbolcuyu 3-4 sene kulübe baglamis olmazsin. Bunu düsünemiyor mu kimse ya, bu kadar basit birsey sonucta. Toplama takim diye asagilayanlar olabilir ama 2001 de ayni böyle bir "toplama" takim ile ligde sampiyon olduk ve CL de Barca'yi DEPLASMANDA yeniyorduk az kalsin.
Tüm dünya kum gibi futbolcu kayniyor, ama biz hep ayni eksende dönüyoruz. 3 sene önce istemedigimiz ve burun kivirdigimiz Gomis, 3 sene sonra en cok istedigimiz adam oluyor transfer döneminde. Cok ilginc bir ülkeyiz gercekten.
Niasse ne alaka lanBruma az paraya gidiyocular herif seneye belese gidince parayi karsilasin pls. Evertonun niasse icin verdigi parayi da ekleyince takriben 30 milyon euro ediyor
1050'yi geçmiş ama 1600'u bulmaz.1600 imza olayı nolduuuu
GSC App Premium Edition 1.2
Niasse ne alaka lan
2001/2002 benim kastım zaten.3 sene önce istemeyip burun kıvırdığımızda havalarda uçuyorduk,şimdi ayaklarımız yere basıyor farkı bu.Dediğin de 2002 senesiydi galiba 2001 değil.Fener şampiyon oldu 2001'de,şu meşhur Ersun'un teşvik yılı.
Hâlâ buna inanıyor musun gerçekten Hayri? Taraftarın gerçekten ne istediğine kulak verdiklerine inanıyor musun?Tweet attilar ya niasseyi istemioz diye herif 5 ay sonra dunya paraya evertona gitti
2001/2002 benim kastım zaten.
Ben açmıştım Gomis konusunu forumda hatta o zamanlar. Bedava herif çökmemiz lazım mutlaka diye. Hayvan gibi adamdı o zamanlar 28 yaşındaydı bir de. Beğenmiyordu kimse burada.
sent via GSC
Lan yok oyle birsey yahu gitsin sanki dursun ve tayfasi alacakti cok s.kliyolar ya taraftari.Tweet attilar ya niasseyi istemioz diye herif 5 ay sonra dunya paraya evertona gitti
Bunu çok iyi biliyorlar ama o zamanda komisyon vuramayacaklar ve kulübü yükümlülük altına sokamayip batiramayacakalar.Benim anlamadigim seylerden birisi ise de mesela Uefa bize 65 Milyon maas siniri koyuyor. Biz bu siniri niye sonuna kadar kullaniyoruz ?
Hâlâ buna inanıyor musun gerçekten Hayri? Taraftarın gerçekten ne istediğine kulak verdiklerine inanıyor musun?
Öyle olsa Sabri ile uzatmazlardı, onun için de tweet attı taraftar.
Adım gibi eminim bu salaklar sadece beceremedi Niasse yı almayı yoksa alırlardı taraftar şeylerinde bile değil. Tweetcilere değil beceriksizliklerine yenik düştüler.
sent via GSC
Tudor da kulak verdiler çünkü yumurta deliğe dayandı. Şimdi başarısızlık gelince "siz istediniz ben aldım daha ne yapayım" diyecek bu yüzsüz Dursun.Taraftarın her dediğine kulak vermiyorlar ama bazen mecburen vermek zorunda kalıyorlar.Aydın Yılmaz da taraftar baskısı yüzünden gitti misal.O dönem Sabri'nin fahiş ücretle sözleşme uzatmasından sonra gündemde Niasse de vardı Aydın'la beraber,denge menge taraftarın şirazesini kaydırmışlardı iyice,Hayri'nin dediği gibi taraftar yüzünden vazgeçmiş de olabilirler.