Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis büyük oranda ceza sahası içi golcüsüdür. Ceza sahası içinde doğru koşularla çok zor pozisyonları kolay gol yapabiliyor. Sezgileri iyi bir isim kısacası. En iyi özelliği bu. Ayrıca topla buluşsun aniden yaptığı dönüşleri ve vuruşlarıyla da golleri var. Sırtı dönük top alıp dönüşleriyle atak başlangıçlarını beklenmedik şekilde tehlikeli hale getirebilir. Savunma arkasına atılan doğru paslarla topsuz koşularıyla da gol pozisyona girer. Tek yapamayacağı şey rahat adam geçemez. Ama bir golcü için aranan son kriter bu olmalı bence. Gelirse onayladığım bir transfer olur. En az 20 gol bekliyorum.

3 stoper 2 ofansif orta sahali kadro bu ligde basarili olamaz.dun de yazdin bugun de yazayim.

Valla Drogba ve Sneijder transferleri taraftarı da çok bozdu. Makul olanı unutup farklı bir ego içinde hareket etmeye başladık.

Dursun'da beceriksizliği ile tüy dikti ve 2 sene art arda ilk 3'e giremeyen Galatasaray oluştu.

Bu durumdan kurtulmak adına çok iyi plan, ve taraftarı arkasına alacak bir lidere ihtiyaç var.

Valla Drogba ve Sneijder transferleri taraftarı da çok bozdu. Makul olanı unutup farklı bir ego içinde hareket etmeye başladık.

Dursun'da beceriksizliği ile tüy dikti ve 2 sene art arda ilk 3'e giremeyen Galatasaray oluştu.

Bu durumdan kurtulmak adına çok iyi plan, ve taraftarı arkasına alacak bir lidere ihtiyaç var.

Öyle biri var mı mevcut ? Ünal Aysal hariç,o başkan olmak istemez şu koşullarda.

Chedjou fransada yılın stoperi seçilmedi ki. Fanatik gazetesi nasıl seciyorsa kafasına göre orda da bir dergi secmiş işte. Chedjou adil rami ye dua etsin ki okadar parladı o dönem. Bizde urfi nasıl semihin eksiklerini minum seviyesine indirdiyse aynısı rami chedjou ya yaptı resmen. Rami gitti dağıldı chedjou resmen ki bizim almamız ile jackpotu vurduklarını söylüyordular zaten.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

TRANSFER | Şili basını Marcelo Bielsa'nın Claudio Bravo'yu kiralık olarak kadrosuna katmak istediğini yazdı. #Ligue1

Chedjou fransada yılın stoperi seçilmedi ki. Fanatik gazetesi nasıl seciyorsa kafasına göre orda da bir dergi secmiş işte. Chedjou adil rami ye dua etsin ki okadar parladı o dönem. Bizde urfi nasıl semihin eksiklerini minum seviyesine indirdiyse aynısı rami chedjou ya yaptı resmen. Rami gitti dağıldı chedjou resmen ki bizim almamız ile jackpotu vurduklarını söylüyordular zaten.

Chedjou'yu parlatan adil rami degil marko basa'dir. Adil rami ile pek oynama sansi olmadi genelde basa-chedjou oynuyodu.

Galatasaray'da takım savunması olmadığından stoperler çok sık savunma yapmak zorunda kalıyordu. Hatta Muslera'nın verdiği rahatlıkla üst üste yenen atakları görmezden geliyorduk. Chedjou lider özellikli, oyun kurucu bir stoper. Başakşehir'in pas oyununda stoperler yetersiz kalabiliyordu. Yalçın, Bekir, Egemen Chedjou'nun bizdeyken yaptığı asistleri ve oyun kurarkenki liderliği yapamazlar. Abdullah Avcı çok şey istiyor oyuncularından. Chedjou'nun varlığı Başakşehir'e defansta oyun kurucu bir stoper verecek ve böylece yalnızca orta sahalar oyun kurmak için insiyatif almayacaklar. Bu da ön alanda çoğalmak ve defansta topun evelenmesi gevelenmesi yerine kolay şekilde yetenekli isimlerin ilerde topla buluşması demek. Akıllı adam bu Abdullah Avcı. Keyifli oyun izlettirmek için elinden geleni yapıyor.

Yine bir günü transfersiz bitirdik,bu günde öyle olacak.Yazık ulan,kampa yetiştireceklerdi sözde.

Rami ile oynamadımı bu şampion oldukları senede ? Rami şampionluktan sonra üstelik transfer olmuştu.

Rami ile de oynadi. ama basa ile daha fazla oynadilar iyi bi ikili oldular . en formda donemi 2010-2012 oldu aslinda onun aciklarini kapatan marko basa'ydi. Bi nevi bizdeki ufa-semih ikilisi gibi

Rami ile de oynadi. ama basa ile daha fazla oynadilar iyi bi ikili oldular . en formda donemi 2010-2012 oldu aslinda onun aciklarini kapatan marko basa'ydi. Bi nevi bizdeki ufa-semih ikilisi gibi
Herneyse işte. Chedjou ya liderlik yapacak eleman vardı işte. Chedjou zaten stoper değildi sonuçta ki kademe konusunda eğitim eksikliği kadar doğal bir şey olamaz stoper mevkisinde. Yanında gerçek stoper lideri olursa , yani kişiliği ile değil kademe cizgi anlayışı ile liderlikden söz ediyorum, o vakit chedjou etkili ikinci adam olabilir belki.

Herneyse işte. Chedjou ya liderlik yapacak eleman vardı işte. Chedjou zaten stoper değildi sonuçta ki kademe konusunda eğitim eksikliği kadar doğal bir şey olamaz stoper mevkisinde. Yanında gerçek stoper lideri olursa , yani kişiliği ile değil kademe cizgi anlayışı ile liderlikden söz ediyorum, o vakit chedjou etkili ikinci adam olabilir belki.

Aman aga bosver ya onuda biz mi dusuncez. Gozlerim yaniyo hadi iyi geceler :)

Onuda almamız mümkün değil yani. Rivayı vermek gerekir onun tüm maliyetini karşıyalamamız için herhalde.

Sadece düşüncemi belirttim dursun olduğu sürece süper ligden rodellagayi bile alamayız biz bakma hocam, 3-4 sene önce Drogba Sneijder vs. çileklerin geldiği zaman diliminde olsaydık Diego'da heyecanlanirdim ama nerde o zaman ki potansiyel nerde o zamanki vizyon..

Discovery cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adi gecen stoperler arasinda isimize yarayacak tek isim Francesco acerbi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt