Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
------------------- Burak ----------------------

Yasin ------- Arda --------- Trollcan

------ Topal -------------- Selçuk ---------

HAK ------- Semih ---- Yalcın --- Sabreis

------------------ Volkan Babacan ------------​

cCc cl hayırlı olsun cCc

Bu sessizlik beni korkutuyor. Sabri ile sözlesme yenilendi Kap bildirimi gelebilir bu günlerde.

TRANSFER | Ajaccio ile olan kontratı sona eren Pape Abou Cisse'nin (21) Olympiakos ile 2021 yılına kadar anlaştığı iddia edildi. #Ligue1

Boş'a çıktı mukavelesi gereği.
Alınır

GSC App Premium Edition 1.2

Sanmiyorum canim.

DBymn9SXUAAeauF.jpg

TRANSFER | Belhanda'nın yakın arkadaşı olan fransız bir gazeteci @GalatasaraySK'nın bugün Dynamo Kiev'e resmi teklif sunacağını belirtti. #Ligue1

Şu ana kadar adı çıkan stoperlerden en iyisi Acerbi. Bizim savunmaya ilaç olur, birçok problemi çözer. Ama alamayız.

TRANSFER | @SevillaFC forması giyen Steven Nzonzi'nin bu yaz Juventus'un yolunu tutabileceği iddia edildi. @equipedefrance

BİLGİ | Fransız basını @WillVainqueur'ün Marsilya kulubü için transferde öncelik olmadığını iddia etti. #Ligue1

TRANSFER | Marcelo Bielsa'nın takımında görmek istediği Cengiz Ünder'in 9M€ karşılığında @ManUtd ile anlaştığı iddia edildi. #Ligue1

TRANSFER | Schalke 04, @FCNantes'ın genç yıldızı Amine Harit ile ilgileniyor. (via @lequipe)

Fizigini biraz gelistirirse iyi yerlere gelebilir.

Chelsea Kurt Zouma'yı kadroda düşünüyor mu acaba ? Kiralamayı düşünürlerse kapılarında yatmak lazım. Chiriches-Zouma tandemi bayağı kaliteli olur.

Chelseaden Kenedy veya A.R. Babayı kiralayalim

Kenedy başarısız sezon geçirdi, EPLden pek isteyeni olmaz.

Chiriches için 2.5M€ bonservis ve maaş vermek isteyen yönetim transferde sona geldi. Tudor, Chiriches haricinde 1stoper daha istedi(NTVSpor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt