Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah - Tolga - Kuçka

orta sahası defansif anlamda müthiş, ofansif anlamda ise yetersiz olur.

Bu yetersizliğe karşı kanatta Belhanda gibi oyun kurabilen birisi ile çözebiliriz.

üçşü defans için Kucka-Vainqueur gibi 2 adamla kurulur orta saha

İlerde kanatlarda Belhanda gibi oyun kurucu kanatlarla işi hallaedebiliriz

İşte Gomis'in bundan sonra fransa milli takımı ile dk'ya gitme ihtimali yok Sneijder desen hollanda gidemeyecek dk'ya elimizdeki yerliler desen büyük ihtimal ile biz de gidemiycez
Hani bizim sıkıntımız takımdaki adamların doymuş olması zaten hedefsiz olması öyle bir hale geldik ki Bruma-Sinan filan kariyeri için daha uygun üst liglere gitmeyi isteyince hain muamelesi yapıyoruz

Bizim takıma aç hedefi olan adamlar lazım Sneijder ilk geldiğinde UCL+Milli takım için nasıl form tutuyordu bu gibi hedefleri olan adamlar lazım Sneijder-Rvp-Selçuk'un filan çok mu umurunda mesela Ziraat kupasını almak STSL'de bir şampiyonluk yaşamak
Hollanda nereyi gidemeyecek yahu abartmayalim gidemeyecek olsa bile adam son dunya kupasi aski ile performansini ucuracak. Sneijder hirsli adam en kotu 1 sene daha oynatir sonra gondeririz zaten oyle de boyle de 5 milyonu kapiya atabilen bir kulubuz ben olsam boyle bir riske girerdim.

Keza gomiste oyle kadroya girmek isteyecektir. D.k gencler icin vitrin yaslilar icin prestij olayi. Onumuzde buyuk sans var bu konuda. Podolski icin deseydin dogruydu birakmisti m.t.yi ama bu sene fransada 20 gol seneye burada >20 attiginda bir sekilde yer bulur ha bulmasa bile mayisa kadar liste belli olmuyor her turlu bunun icin savasir.
Herkes gozden dusmus olan olsun demiyorum ayrica saglam bir karma ile olur. Misal knopolyanka alinmasi gereken bir risk olur kiralik bu is halledilir. Hirvatlardan banko vida
Colombiaya ak gomis misal olmazsa bacca olabilir cök bunlar firsat transferleri sonra aglayip duruyoruz bak kacirdik diye.
Her sene 20 milyon euroyu cope atmaya bayilan yonetim var. Bacca, gomis,knopolyanka, vida gibi oyunculari alip atsinlar bu paralari cope. Hepsini almaya kalksan 20 milyon euro anca tutar. Kalanlarinda kiralik vs halledersin korkunc bir takim olursun

Serdar ya da Ahmet'ten birini kirala. Astori Chiriches Zouma yap defans hattını. Gomis'in arkasına yıldız al. Anca o şekilde 3'lü savunmaya geçilir. Serdar, Semih, Ahmet'lerle 3'lü savunma kabusa dönüşür.

Cicires ile Acerbi'yi alırsak önliberoyada bir adet dinamo, gomis'te var. acık ara sampiyonuz.

ST. Maxim × Ben Arfa x Gnabry
......................GOMİS

Her Mac +3 Gol atar bu ofansif hattı.
Stoperlerin belli kırar bu 3lü :D

Tabi ciğerisiz 2 DMC gerekir

GSC App Premium Edition 1.2

Hollanda nereyi gidemeyecek yahu abartmayalim gidemeyecek olsa bile adam son dunya kupasi aski ile performansini ucuracak. Sneijder hirsli adam en kotu 1 sene daha oynatir sonra gondeririz zaten oyle de boyle de 5 milyonu kapiya atabilen bir kulubuz ben olsam boyle bir riske girerdim.

Keza gomiste oyle kadroya girmek isteyecektir. D.k gencler icin vitrin yaslilar icin prestij olayi. Onumuzde buyuk sans var bu konuda. Podolski icin deseydin dogruydu birakmisti m.t.yi ama bu sene fransada 20 gol seneye burada >20 attiginda bir sekilde yer bulur ha bulmasa bile mayisa kadar liste belli olmuyor her turlu bunun icin savasir.
Herkes gozden dusmus olan olsun demiyorum ayrica saglam bir karma ile olur. Misal knopolyanka alinmasi gereken bir risk olur kiralik bu is halledilir. Hirvatlardan banko vida
Colombiaya ak gomis misal olmazsa bacca olabilir cök bunlar firsat transferleri sonra aglayip duruyoruz bak kacirdik diye.
Her sene 20 milyon euroyu cope atmaya bayilan yonetim var. Bacca, gomis,knopolyanka, vida gibi oyunculari alip atsinlar bu paralari cope. Hepsini almaya kalksan 20 milyon euro anca tutar. Kalanlarinda kiralik vs halledersin korkunc bir takim olursun

Valla şu süreçte adam akıllı bir yönetim olsaydı keşke başımızda Bruma takımda tutulur Dembele-Mor-Knopolyanka gibi adamlar takıma kazandırılmış olabilirdi
Ama bu herifler hala komisyon peşinde koştuğu için seneye de hiç farklı olmayacak ...

üçşü defans için Kucka-Vainqueur gibi 2 adamla kurulur orta saha

İlerde kanatlarda Belhanda gibi oyun kurucu kanatlarla işi hallaedebiliriz

( A )
______________Muslera
_____Chiriches_Maicon_Serdar
Corchia___Kucka_Vainqueur___Clichy

( B )
______________Muslera
_______Serdar_Maicon_Acerbi

Bu Takım en fazla 15-20 gol yer.

Son düzenleme:
______________Muslera
_____Chiriches_Maicon_Serdar

Bu Takım en fazla 15-20 gol yer.

İşte reis bunun ofans kısmı için öndeki adamlar Ben Arfa-Bacca gibi iş bitirici adamlar olması lazım

Kanat/Bekler için Corchia-Clichy defans olarak iyi ama ofans olarak sınırlı kalır reis oraya daha Jetro Willems gibi adamlar lazım

Chiriches'e burun kıvıranlar var; Şaka gibi.

Beyler mevcut Stoperlerimiz bunlar:

- Hakan Balta
- Semih
- Koray
- Ahmet
(- Serdar )

Chiriches dedin adam Premier League ve Serie A tecrübesi olan bir adam.

Herif sırf 2,0 m boyu olmadığı için çöp muamelesi görüyor. 2014 de Tottenham'de 10a almış ve büyük yetenek olarak görmüşler

Son düzenleme:
Seneki kadro

mus
amet serdar trans
sabry trans (kanat bekler :asd:)
selçuk trans
yasin sino rodri
gomis

İlk 4e zor oynayan bir kadro olur yine ennihayetinde

yapılan transferler yine çok bişey değiştirecek oyuncular olmaz

Tudor'un oyun planına çok uygun değil ama Bruma-Sinan-Yasin-Sneijder-Poldi gibi adamların satışından gelen parayla

Boufal-Ben Arfa ikilisini ön üçlünün sol&sağ taraflarında görmeyi çok isterdim bu 2 oyuncuya serbestlik ver arkalarında daha savaşçı dinamik adamları yerleştir bunların açıklarını kapatabilirsin rahatlıkla

Acerbi kanser hastalığıni yenmiş.

Bundan tam bir yıl önce testis kanseri teşhisi konulan ve futbola ara vermek zorunda kalan Sassuolo'nun İtalyan orta sahası Francesco Acerbi, hayatta hiçbir şeyin imkansız olmadığını ve umutların her zaman taze tutulması gerektiğini gösteren en güzel örneklerden biri oldu.*9 aylık yoğun kemoterapi ve kanser tedavisi sonrasında Sassuolo'ya dönen ve Eylül ayında formasına kavuşan 26 yaşındaki Francesco Acerbi,*futbola öylesine sarıldı ki*kanser olduğunu öğrendiği günün yıldönümünde ilk kez İtalya Milli Takımı'na davet aldı.
KEMOTERAPİYLE YENİDEN DOĞDUM
Salı günü Arnavutluk'la oynanacak*hazırlık maçının kadrosuna dahil edilmesiyle ilgili olarak*Sassuolo Channel'a konuşan Acerbi, "Bunu hiç beklemiyordum. Çok mutluyum. Bu sezon iyi işler yaptım ve takım arkadaşlarım beni bu noktaya taşıdı. Kemoterapi dönüşümün anahtarı. O günlerde hayata dair birçok şeyi fark ettim. Kemoterapi sayesinde sahada yaptığım yanlışları da fark ettim ve bir lider olarak yeşil sahalara dönmek istedim" dedi.*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt