Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kulübün ekonomisi ile ilgilenmiyorum satılsın da lisecilerin elinden kurtulsun artık

Chiriches transferinde sona geliniyor. Galatasaray, futbolcuya yıllık 2,5 M €, Napoli'ye de 2,5 M € bonservis ödemeyi planlıyor. (NTV Spor)

Tudor bir stoper daha istiyormus

Ahmet serdar ikilisi iyi girdi desene. Toplam 7.5M Avro herhold

1330757.gif

Brezilyalı Sağ Bek kim di ?

GSC App Premium Edition 1.2

Manu @ManuLonjon

Comme annoncé par @YahooSportFR , Younes Belhanda dispose d'une proposition ferme du Galatasaray, portant sur un contrat de 4 ans.

Ulan benim ayar oldugum mevzu bizle bi adamin ismi gecince alamayiz cok zor diyolar. Fener olunca adamlar sanki oyunculari almis gibi yok cok iyi kadro kurdular yok sole yok bole aldilar ya hemen anasini satim

Paul Baysse ile de ilgileniyormusuz

Cenk Tosun: "En beğendiğim gol Benfica'ya attığım. O kaleci (Ederson) 40M€'ya M. City'ye gitti. Talisca ile gollerin ardından yolladık"

Ulan benim ayar oldugum mevzu bizle bi adamin ismi gecince alamayiz cok zor diyolar. Fener olunca adamlar sanki oyunculari almis gibi yok cok iyi kadro kurdular yok sole yok bole aldilar ya hemen anasini satim
O klasik fener ezikliği forumun, beşiktaştan beter bir grup var zaten forumda. Az önce kadro paylaştı biri neredeyse iskelet aynı ama müthiş diye yorum yazmış hemen.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt