Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uefa listesine verecegimiz 4 tane 15-21 yasindayken 3 sene ulke icinde oynamis ve 4 tane altyapidan oynamis adami nasil dolduracagiz acaba.

Ulke icinde oynamis 4 kisiyi doldururuz serdae ahmet vs cikaririz ama altyapi isinden patlayacagiz gibi
Semih-eray-sabri-berk oha bunlar kalir yine
Sabri icin 1+1e hazir olalim derim.
Diger 4 icin serdar-ahmet-cenk-selcukta kaldi

Aha buyrun cenaze namazina.

Hala Brumanın parasıyla Belhanda ve Vida alınmalı diyorum fakat ya hoca beğenmiyor ya da basında geçen rakamların çok üstünde.Adamın nerdeyse 10 maçına(çoğu milli maç) baktım ve eleştireceğim tek yönü rakip kaleye atılan kornerlerde-faullerde çok topla buluştu ama gol yapamadı :) Şu adamı alsak en azından Brumanın parasını çarçur etmezler.

Sabah Spor‏Onaylanmış hesap @sabahspor1 5 sa.5 saat önce
Daha fazla
SON DAKİKA! Alman kaynaklara göre, Leipzig ve Sporting, Bruma transferindeki pürüzleri çözdü. Transfer toplam 18 milyon Euro'ya bitti.

Biz ne kadarını alacağız bakalım.

Ne kadar kötü yönetilirsek yönetilelim bu kadar opsiyonun içerisinde , eksik bölgelere takviye yaparak ; düşük bedelle ligin üzerinde bir kadro kuramamak da yetenek ister.

#GoDursunGo

DB0KQ9FXoAA9Rsd.jpg

----------Muslera

Lnnes-Serdar-Acerbi-Clichy

------Fer-----Asamoah

Visca---Ben Arfa----Cengiz

-----------Gomis

banada garib bir topçu gibi geldi sergenvari çalım yeteneği dışında bir hikayesini görmedim videolarda canlı izlemişliğimde yok hani bence 10 no tipli adam alınmamalı konopyanka vari heriwler lazım

Yani alırsın 1 sene kiralarsin bu adamı tutarsa bonservisini alırsın tutmazsa parasını almadan gitmeyecek bir tip var suratinda.
Sikeci zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt