Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda Sneijderin bolgesinde oynamiyor muydu? Orijnal mevkisi AMC olan oyuncuyu niye aliyoruz?

Fransa ya da İtalya'dan daha adı geçmemiş sürpriz biri olabilir Maicon'u Nevzat'a haber yaptırttılar

Acerbi ile Astori arasından birini seçin desem kimi seçerdiniz
Acerbi hakkinda pek bilgim yok Astoriyi biliyorum karşılaştırmak için soruyorum

LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İkiside olur reis hiç fark etmez klasik italyan stoperi ikiside güçlü hava toplarında etkili solak defansı çook iyi stoper tecrübeli

Ha bu yıl özellikle sezon başında izliyordum Acerbi'yi gerek bu yıl performansıyla gerek STSL'ye daha uygun olmasıyla Acerbi derim üstelik seneye sözleşmesi bitiyor

İyi maaş verirsek ikna edilmesi zor olmaz

dörtlü defans oynayacak ise Tudor => Acerbi-Serdar ikiliside çok iyi olur
Üçlü oynayacak ise => Acerbi-Maicon-Serdar çok pahalı kaçar ama inanılmaz bir defans hattı olur

Bruma'dan gelen para Acerbi-Maicon'a kullanılsın gerekirse

Bruma haberleri doğrudur umarım 18 milyon'a satmış oluruz Bruma'yı

Sinani malaga-freiburg- atalanta istiyormus.
Yonetim 400bin euro zam yapacakmis
Bipspor
afedersiniz ama sinan kim oluyorda zam istiyor. 2 sene daha kontrati var. adam olup imzaladigi kontrata sadik kalsin, son 3-5 mac oynamasin !

muslera ve bruma disinda hicbir oyuncuya baska bir kulüp bizden aldiginin fazlasini vermez hatta %30 daha az öder maksimum

Kanatsız futbol oynamayız umarım. Tudor kendini yakar. Hoca Chelseayi örnek alıyorum diyor. Chelsea kanatlarda Hazard, Pedro/Willian gibi oyuncuları kullanıyor.
brumanın yerine belhandayı alıyoruz bana cok ama cok sacma geliyor belhanda kötü topcu degil belki ama kanat oyuncusu satıp amc cıkıslı bi adamı kanat olarak almaya kalkıyoruz brumayı satarsın yerine aşşa yukaır benzer tarzda bi adam alırsın anlarımda bunu pek anlayamıyorum acıkcası

afedersiniz ama sinan kim oluyorda zam istiyor. 2 sene daha kontrati var. adam olup imzaladigi kontrata sadik kalsin, son 3-5 mac oynamasin !

muslera ve bruma disinda hicbir oyuncuya baska bir kulüp bizden aldiginin fazlasini vermez hatta %30 daha az öder maksimum

En büyük sıkıntımız bu işte reis

Yüksek profilli Bruma-Telles gibi gençleri yüksek bonservis düşük maaş ile getireceğimize
Saçma sapan adamlara az bonservis çook yüksek maaşlar ödüyoruz

Sonra kara kara düşünüyoruz bu adamlardan nasıl kurtulucaz diye ...

Belhanda geliyorsa 3-4-2-1 oynariz cunku favre ilk haftalar bu sistemi oynatti belhanda da bu sistemde gayet basariliydi

Tudor 3*4*2*1 gibi oynayacaksa kanatlar

Belhanda-Ben Arfa olursa 10 numara olur ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt