Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alamazlar, o yüzden sneijder gitsin sinan gitsin o gitsin bu gitsin diyenlere ağzım açık bakıyorum
Sneijder,Sinan gitsin diyenler ile Burak ve Melo gitsin diyenler aynı hocam. Zaten bir beklentim yok. Ben boş yere ümitlenmem. Sadece bekliyorum belki bi halt yerlerde şaşırtırlar bizi.

Tamam 5-6 transfer yapılsın ama adam akıllı topçular gelsin doğru mevkilere adam alalım
26194.jpg

Zaten forvet transferi kesin Gomis-Bacca şu anda adı geçen 2 kişi ikiside olur
Bruma'nın üzerine sat Yasin'i de adam akıllı bir sol kanat al Bruma'yı aratmayacak kadar iyi birisi Belhanda'dan son kanat filan olmaz
B2B fizikli çevik topu ileri taşıyabilecek bir merkez orta saha al şu anda kimsenin adı geçmiyor ilginçtir
Sol/Sağ bek al Corchia/Junior adı geçiyor umarım doğrudur bunlar
Uzun boylu bir stoper al Acerbi ismi geçiyor inşallah doğrudur

Sen 6 transferi adam akıllı yap yeterki ...

Ama tutup adem büyük-tunay-castro peşinde koşarsan olmaz tabi ...

Sinan kanatta oynaması için tembelliği bırakmalı

Topsuz oyunda hiç bir şey yapmayan ve defansı yardim etmeyen biri şu an

Belhanda konusunda fb olayından mı küçük görülüyor yoksa disiplinsiz vs diye mi?

5-6 dan fazla istemezler

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bruma'nın yerine sol kanada gelecekse bedava ya bile gelmesin Belhanda saf bir kanat oyuncusu değil STSL'de ya Bruma gibi hızlı kanatlar iş yapıyor ya da Quaresma-Nani gibi çalım becerisi üst düzey olan adamlar Belhanda ikisine uymuyor

Sneijder yerine gelecekse tamam Tudor'un oyun planına uygun filan ama Sneijder 10 tane Belhanda eder

Gereksiz bir transfer yani adam akıllı bir sol kanat alınsın Bruma'nın yerine ...

Bu herif niye bu kadar çok konuşuyor bein'e ikidir.

sent via GSC

Nasil defansa yardim etmiyo sukru

Defansa kosmadiginda bile tudor kenardan bagiriyor defansa gel diye

Topsuz oyunda adi duyulmuyor ve kayboluyor orda haklisin

Belhanda konusunda fb olayından mı küçük görülüyor yoksa disiplinsiz vs diye mi?

Reis öyle aham şaham bir futbolcu değil Belhanda skora çok katkısı olmaz yaratıcılığı Sneijder'den çok çok daha kötü sol kanat için Bruma'dan sonra taraftara çok çile çektirir asla kanat oynamayı kaldıracak çalım&hız becerisi yok

Hani ne Sneijder ne Bruma nın yerini doldurabilir ...

Arkadaşlar 6 tane ilk 11 oyuncusu alındıktan sonra kadro gayet iyi olur. Ama hiçbiri alternatif oyuncu olmamalı 6 transferin. Şahsen Sneijderin satılarak delici özelliği iyi dinamik bir ortasaha alınmasına ses çıkarmam. Öyle olursa çift forvete de sorunsuz geçebiliriz oyun içinde. Sneijder formasyon esnekliğini öldürüyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yok reis yav özellikle son maçlarda defansa müthiş yardıma geldi sürekli Sarbi'nin açığını kapattı özellikle Bruma-Sinan ikilisini izledik son maçlarda Sinan defansa geliyor Tudor'da özellikle bağırıyordu gel geri filan diye

Ha topsuz oyunda kayboluyor haklısın bunu çözmesi lazım sahada silik olmayacak sürekli oyunun içinde olacak kanat oyuncusu ...

Anlaşılan gomis i bu gidişle başka bir kulübe kaptiracaz

Bu transfer doneminde duyulmayan isimleri ilk beinsports aciklayacak gibi duruyor

Gomis'i ilk once sansal duyurdu
Belhanda'nin ismi piyasada yokken ilk beinsport acikladi + cenk'in fas'a gidip belhanda ile anlastigini soylediler

Basaksehirli yoneticiler'in clichy icin ingiltere'ye gittigini soylediler

Bakalim onumuzdeki haftalarda baska hangi isimleri aciklayacaklar

Stefano Sturao'yu alıp güzel bir iş başaracaktır​ Tudor.

Mevki: Merkez Orta Saha
Takım: Juventus (Genoa da kıralık oynadı)
Boy: 1,81

18299685be998281389f6570d7f22a6d.jpg

H.O.
Menajer Tipinde arkadaşım yalan söylemez

GSC App Premium Edition 1.2

Son düzenleme:
Angers de Nicolas Pépé var ver 10 milyon Euro al. Sırtını yasla izle 10 sene.

Yoksa Faitout Maouassa,Souahilo Meïte,Yann Karamoh,Jordy Gaspar gibi oyuncular da var ama bizim yönetimin varlığından bile haberi yoktur

Bu Leeds'de sözleşmesi biten Charlie Taylor var onu izleyen bilen var mı nasıl bir oyuncudur ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt