Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman başka bir kulüple. Yönetimin uğraştığını biliyorum ama Gomis'in isteksizce şunu da isterim bunu da isterim vaadleri varmış. Bu tip şeyler oluyor sık sık, yönetim de bir yandan uğraşıyor ama kulübün menfaatlerinden de çok taviz veremezler, Gomis öyle süper tavizler verilecek adam da diil.

Sen daha bizim yerli medyanın dediklerine mi inanıyorsun. Kimin beslediği belli medyayı. Dursun ceplerine 10 bin lira koyuyor çıkar su haberi diyo bitti

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

beIN SPORTS Tuna Akdemir: "Lyon kulübü Beşiktaşlı Marcelo'ya bonuslarla birlikte 8.3 M€ teklif etti. bJK yönetimi 10 M€ istiyor."

Ulan fiko

Abi bu ne salaklık ya Lyon ne yapacak bu 3.sınıf stoperi ?

Rotasyona bakar mısınız ; Nkoulou , Mbiwa , Mammana , Diakhaby hepsi Marcelo'dan iyi stoperler.

beIN SPORTS Tuna Akdemir: "Lyon kulübü Beşiktaşlı Marcelo'ya bonuslarla birlikte 8.3 M€ teklif etti. bJK yönetimi 10 M€ istiyor."

Ulan fiko

Stoper ve beklerin 40-50 milyona uçuştuğu piyasada Lyon tarafından bakarsan ucuz rakam aslında. Hertha Berlin Amerikalı stoperini Wolfsburga 20 milyona sattı.

Marsilya toplamda 8 transfer yapacak bunlardan biride dünya çapında bir golcü olacak Başkanları açıkladı çok büyük bir golcü alacaz diye. Buda gomis in canını sıkıyor adamın yaptığı belli bu sezon yaptıkları ayıp resmen

DB0pDTAXgAAyFFW

Nice, fransa ikinci liginde oynayan Adrien Tameze'yi kadrosuna katti, bakalim bu da cyprien gibi parlayacak mi

Marsilya yedekte origi,jovetic ve bacca yi bekletiyormus. Bir Dünya yıldızı alamazlarsa bunlardan birini alacaklarmis

Sen daha bizim yerli medyanın dediklerine mi inanıyorsun. Kimin beslediği belli medyayı. Dursun ceplerine 10 bin lira koyuyor çıkar su haberi diyo bitti

Hayır kulüp üyesi ve yönetime yakın iş yaptığım yakın bir arkadaşımdan duyduklarım. Ayrıca menajerlik yapan bir arkadaşımdan da ilk başta fahiş şeyler istediğini duymuştum, sonra biraz istekler inmiş ama imza parası şu bu baya bişeyler istemiş. Kulüp o kadar vemek istemiyor, haklılar da.

Hayır kulüp üyesi ve yönetime yakın iş yaptığım yakın bir arkadaşımdan duyduklarım. Ayrıca menajerlik yapan bir arkadaşımdan da ilk başta fahiş şeyler istediğini duymuştum, sonra biraz istekler inmiş ama imza parası şu bu baya bişeyler istemiş. Kulüp o kadar vemek istemiyor, haklılar da.

Fransa Ligi'nde boktan bir takımda 21 gol atmış topçu yu kaça almayı düşünüyorsunuz yazında görelim.

United Mbappe için 3ncu teklifi sunmuş 150 milyon Euro.
Monaco düşünecekmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt