Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.411
- 5.355
- 1.873
2 senede 77 maça çıkmış golü yok Pazdanın. Hava topu hakimiyeti Semih gibi olmasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklilar istemekle bir yandan da. Hersey boy degil ama uzun boylu bir stoperin olmasi lazim mutlaka takimda.
Takimin boy ortalamasi cok düsük.
Sol kanat için Brahimi ismi nasıl çıkmadı hala hayret. Türk basını severdi böyle isimleri.Şaka bir yana artık iyice gözden düştü Porto'da. Kiralama yoluyla kadroya katılabilir. Çok da iyi olur.
takımda ujfa'dan sonra ciddi bir lider stoper açığı net olarak gözükmekte. bunun için benim önerim astoridir, fio'nun bu yaz 2 stoper alması nedeniyle ucuza kapatabilecegimizi düşünüyorum. fakat tabii yerine başka isimlerde olabilir. mathieu gibi fırsat transferlerine de hayır demem hazır barca kendisini yollamak istiyorken. kısacası fizikli bir lider stoper bu takıma şart.
Yalçın serbest kalmış. Dursundan bir bomba bekliyorum. Boy 1.93
İşte reis Fiorentina Gonzalo Rodríguez ve Carlos Sánchez yerine aldılar sanırım Hugo ve Milenkovic'i yok eğer planları arasında Astori yoksa alınabilir hemde fersah fersah öteye taşır Galatasaray defansını Astori ...

Yuhhhh