Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol kanat için Brahimi ismi nasıl çıkmadı hala hayret. Türk basını severdi böyle isimleri. :D Şaka bir yana artık iyice gözden düştü Porto'da. Kiralama yoluyla kadroya katılabilir. Çok da iyi olur.

Yerel medya bakınıyor böyle formlardan isimleri sonra bir tarafından uydurup haber yapıyorlar mesela sen burda önerdin ya reis Brahimi şurada bir topluluk olup ismi dillendirilse 1-2 gün sonra tüm gazeteciler bir tarafından bişeyler uydurup Brahimi Galatasaray'a diye haber yazacaklar ...

takımda ujfa'dan sonra ciddi bir lider stoper açığı net olarak gözükmekte. bunun için benim önerim astoridir, fio'nun bu yaz 2 stoper alması nedeniyle ucuza kapatabilecegimizi düşünüyorum. fakat tabii yerine başka isimlerde olabilir. mathieu gibi fırsat transferlerine de hayır demem hazır barca kendisini yollamak istiyorken. kısacası fizikli bir lider stoper bu takıma şart.

Pazdan iyi stoper bişey diyemem ama aynı Chiricheş'te olduğu gibi Ahmet'te olduğu gibi Serdar'da olduğu gibi sürekli aynı tip stoper almaktan bıktadık mı ?

Zaten elimizdeki tüm stoperler yardımcı stoper alıcan Acerbi gibi lider stoper yanında Ahmet-Serdar oynasa bile olur arkadaş ...

Valla bu klübün transferden önce bir futbol aklına ihtiyacı var Bruma-Sneijder yerine Belhanda'yı düşünen adamın akıl sağlığından şüpe ederim ...

takımda ujfa'dan sonra ciddi bir lider stoper açığı net olarak gözükmekte. bunun için benim önerim astoridir, fio'nun bu yaz 2 stoper alması nedeniyle ucuza kapatabilecegimizi düşünüyorum. fakat tabii yerine başka isimlerde olabilir. mathieu gibi fırsat transferlerine de hayır demem hazır barca kendisini yollamak istiyorken. kısacası fizikli bir lider stoper bu takıma şart.

İşte reis Fiorentina Gonzalo Rodríguez ve Carlos Sánchez yerine aldılar sanırım Hugo ve Milenkovic'i yok eğer planları arasında Astori yoksa alınabilir hemde fersah fersah öteye taşır Galatasaray defansını Astori ...

İşte reis Fiorentina Gonzalo Rodríguez ve Carlos Sánchez yerine aldılar sanırım Hugo ve Milenkovic'i yok eğer planları arasında Astori yoksa alınabilir hemde fersah fersah öteye taşır Galatasaray defansını Astori ...

fio carlos sanchezin bonservisini almış

Son düzenleme:
DB5DJebXYAAy239.jpg

oha

antalya menez ı almış.vay vay vay

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamlar ne transfer yapmis bizimkiler hala oyuncu görüsmesinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt