Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antalya baskani gelecek sezon sampiyonluk yarisinda olmak istiyoruz demisti

Menez, Eto'o, Sandro - uc buyuklerde rahat oynayacak oyuncular bunlar

Şok ben menez Antalya daymş 20 gol banko diyorum

ZTE BLADE V7 LITE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun bu sene Fener'in şampiyon olmasını sağlar. Aykut geri döndü. Şike döneminin diyeti ödenir. Beşiktaş düze girdi zaten. Dursun bütün malları satıp yol alır. Olan bize olur
Seneye de Ali koç ayağına şampiyon fenee olcak belli zaten bize en az 3 sene daha şampiyonluk yok bari borcu ödeyelim

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Hamza tekmeyi yemiş

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hamza kovulmuş,muhtemelen badou umar delarge gibi ultra niggalari gönderip merteri filan almak istedi.herifler onceden tehlikeyi sezip nokta atisi yapmislar. Helal dogrusu

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DB5DJebXYAAy239.jpg

oha
Şöyle bir yerimden zıpladım görünce

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Bizim yönetim de kadro mühendisliği sıfır fm de bile kadro kuramaz Bunlar Misal veriyorum 3-5-2 3-4-3 gibi sistemlerde iki bek oyuncunun defans ve hücumu çok iyi yapabilmeli çok iyi orta kesebilmeli 3-4-3 de iki merkez oyuncun da iki yönlü olmalı ki defans yaparken ve hücuma çıkarken takım atağa kalkarken geçişlerde sorun yaşamasın ama gel gelelim biizmkiler Selçuk sabri semihten medet umuyor bu şekilde olmaz 3-4-3 de olması gereken defans ve orta saha kurgusu

Pazdan Astori Vida
Mayke Ofori Amartey Clichy

Böyle bir kadro yapmadan 3 lü savunma oynamak saçma olur dursunda böyle bir kadro çıkaramaz en mantıklı hamle 4-2-3-1 oynamak

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neyse fazla uzulmeyin, en kisa zamanda ''Hosgeldin Bafetimbi Gomis'' yazisini galatasaray.org'da goruruz

:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt