Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkeste yanlış bi görüş var;
"1 tane hava toplarında iyi stoper olsa yeter"

Bize bir tane hava toplarında çok çok iyi stoper
Bir tane hava toplarında iyi stoper
Bir tanede dinamo ve hava toplarında iyi ortasaha lazım.

Tek bir tane stoper hava toplarında iyi olsa ne olur olmasa ne olur.

Sürün hain herif!

fio carlos sanchezin bonservisini almış

Doğru reis sonradan gördüm onu benim bildiğim o adam önliberoydu stoperde kullandı onu Fiorentina onu yeinden öliberoya atıp

Astori-Hugo-Milenkovic şeklinde olursa Astori'yi bırakmazlar italyanın köklü takımlarından böyle önemli defansçıları parayla bile almak çok zordur ama planları içerisinde yoksa 6-7 verip bitebilir bu transfer

Astori-Acerbi ikisini birden alalım üçlü defans için gerekirse Bruma'dan gelen tüm parayı buraya gömelim yeter artık bu takımın çektiği stoper sıkıntısı ...

Bizim yönetim de kadro mühendisliği sıfır fm de bile kadro kuramaz Bunlar Misal veriyorum 3-5-2 3-4-3 gibi sistemlerde iki bek oyuncunun defans ve hücumu çok iyi yapabilmeli çok iyi orta kesebilmeli 3-4-3 de iki merkez oyuncun da iki yönlü olmalı ki defans yaparken ve hücuma çıkarken takım atağa kalkarken geçişlerde sorun yaşamasın ama gel gelelim biizmkiler Selçuk sabri semihten medet umuyor bu şekilde olmaz 3-4-3 de olması gereken defans ve orta saha kurgusu

Pazdan Astori Vida
Mayke Ofori Amartey Clichy

Böyle bir kadro yapmadan 3 lü savunma oynamak saçma olur dursunda böyle bir kadro çıkaramaz en mantıklı hamle 4-2-3-1 oynamak

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

helal olsun fm reyis gel yarın mhallemde işe başla

Keske Avrupa Ligine Antalya katilsaydi Konya yerine. Basaksehir bozdu herseyi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

La Provence: "Marsilya Gomis'e 2+1 yıllık yeni bir teklif yaptı."

Herkeste yanlış bi görüş var;
"1 tane hava toplarında iyi stoper olsa yeter"

Bize bir tane hava toplarında çok çok iyi stoper
Bir tane hava toplarında iyi stoper
Bir tanede dinamo ve hava toplarında iyi ortasaha lazım.

Tek bir tane stoper hava toplarında iyi olsa ne olur olmasa ne olur.

Sürün hain herif!
Bize 1 lider hava toplarında iyi Astori gibi adam lazım birtane de Vida Chriches Pazdan tarzı seri ayakları iyi stoper lazım orta sahayada Amartey veya Ofori tarzı adam lazım

Federico Dionisi, Frosinone'den ayrılmak üzere. İtalyan forvet Galatasaray'a çok yakın. [II Mesaggiero]

Bizimkilerin bundan haberi varmi :D

Bizim yönetim de kadro mühendisliği sıfır fm de bile kadro kuramaz Bunlar Misal veriyorum 3-5-2 3-4-3 gibi sistemlerde iki bek oyuncunun defans ve hücumu çok iyi yapabilmeli çok iyi orta kesebilmeli 3-4-3 de iki merkez oyuncun da iki yönlü olmalı ki defans yaparken ve hücuma çıkarken takım atağa kalkarken geçişlerde sorun yaşamasın ama gel gelelim biizmkiler Selçuk sabri semihten medet umuyor bu şekilde olmaz 3-4-3 de olması gereken defans ve orta saha kurgusu

Pazdan Astori Vida
Mayke Ofori Amartey Clichy

Böyle bir kadro yapmadan 3 lü savunma oynamak saçma olur dursunda böyle bir kadro çıkaramaz en mantıklı hamle 4-2-3-1 oynamak

Bence Tudor'da anlamıyor bu 3'lü defans düzeninden 3*4*2*1 gibi oynatmak istiyor takımı geldi öndeki ikiliyi Bruma-Sneijder'den kurmaya çalıştı
Bu sistemde kanat/bekler ciğersiz fizikli çok iyi tempo yapabilen adamlardan olması gerekiyor Yasin'i oynattı orada
Üçlü defans oynarken Cavanda-Semih-Carole gibi bir defans hattıyla Trabzon deplasmanına çıkmazsın akıl mantık işi değil
Üçlü defans oynarken Selçuk-Dejong ikilisiyle Bjk maçına çıkmazsın
Hücum etmekten aciz Carole'ü kanat&bek e koymazsın

Çok konuşuyor ediyor Tudor ama gerçekten şu takıma hala bişey kattığını olumlu bişey yansıttığını göremedim inşallah yanıltır bizi Tudor bu sözlerimi tek tek yutturur bana ...

Vay be Antalya,Menez'i almış. Bizim gerizekalılar hayatta alamazlardı.

Uzun zaman oldu 15 ten beri oynamadım da kızıyorum açıklamalara çok mantıksız hamleler var oynatılmak istenen sistemle adı grçen oyuncuların özellikleri alakasız takım oyunundada oyuncular birbirine zıt düşüyor bu yüzden

mesela hangi oyuncular? adı geçen gomis belhanda val val en aırlıklı isimler ve bunlar da zaten hem eksik olan bölgeler için iyi isimler hemde tudoorun geçen sene en azından denemeye çalıştıgı sistem içinde mantıksız hamlaler degil. ki tam olarak kimler öncelik bilemiyoruz fazlasıyla menajer isim atmaları ortaya çıkıyor. tudor mal degil idare edicek türk hocalardan da degil istedigi hamlaler olmazsa yükümlülügn altına girmez. 343 falan oynıcaksak taş gibi 2 bek 2 orta saha min lazım falan bakalım erken daha oturup başında pcnin transfer beklenirse tabi geçmez zaman ve huysuzluk bbaşlar ki 12 yaşında olmadıgımıza inanıyorum

Antalya parayı direkt başkandan alıyorsa ki alıyor o gittikten sonra bekle amatör ligi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1302906.gif

Bence Tudor'da anlamıyor bu 3'lü defans düzeninden 3*4*2*1 gibi oynatmak istiyor takımı geldi öndeki ikiliyi Bruma-Sneijder'den kurmaya çalıştı
Bu sistemde kanat/bekler ciğersiz fizikli çok iyi tempo yapabilen adamlardan olması gerekiyor Yasin'i oynattı orada
Üçlü defans oynarken Cavanda-Semih-Carole gibi bir defans hattıyla Trabzon deplasmanına çıkmazsın akıl mantık işi değil
Üçlü defans oynarken Selçuk-Dejong ikilisiyle Bjk maçına çıkmazsın
Hücum etmekten aciz Carole'ü kanat&bek e koymazsın

Çok konuşuyor ediyor Tudor ama gerçekten şu takıma hala bişey kattığını olumlu bişey yansıttığını göremedim inşallah yanıltır bizi Tudor bu sözlerimi tek tek yutturur bana ...
Hırsını seviyorum ama gerçekten orta dörtlünün hepsi çok dinamik fizikli olmalı o dörtlüyü kurmakta ciddi para 3-4-3 diye tutturacağına sneijderi Brumayı kadroda tutup 1 sol 1 sağ bek 1 stoper bir forvet 2 orta saha transferi ile şampiyonluğa oynardı

Vay be Antalya,Menez'i almış. Bizim gerizekalılar hayatta alamazlardı.

sen nerenin pokemonusun fordan düşmüş bedava menezi nasıl alamıyorlar hayatta.

ismi çıksa tranfrmrkte bakıp geçen sezon ist. inceleyip ilk soven kardeşlermiziden olurudnuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt