Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu localardan 100 milyon yerine 150-200 milyon gelir hedeflense o +50-100 milyonu bonservise harcarsın ve takım taş gibi olurdu.Brumadan 15 geliyor ve localarla birlikte sadece 50 milyon bonservis ödeyebilirdik(yıllık ücretler düşük olacak)
Hadi Gomis-Clichy bedava aldık,22-26 yaş aralığında kaliteli 4-5 oyuncu alabilirdik ve geleceğimizi kurtarırdık.2 tane kaliteli oyuncu açıklasan o localara %30-40 zam da yapsan satılırdı..Kombineleri hiç saymıyorum bile..Bu mesajı 2015 yazında da yazmıştım :)

mesela hangi oyuncular? adı geçen gomis belhanda val val en aırlıklı isimler ve bunlar da zaten hem eksik olan bölgeler için iyi isimler hemde tudoorun geçen sene en azından denemeye çalıştıgı sistem içinde mantıksız hamlaler degil. ki tam olarak kimler öncelik bilemiyoruz fazlasıyla menajer isim atmaları ortaya çıkıyor. tudor mal degil idare edicek türk hocalardan da degil istedigi hamlaler olmazsa yükümlülügn altına girmez. 343 falan oynıcaksak taş gibi 2 bek 2 orta saha min lazım falan bakalım erken daha oturup başında pcnin transfer beklenirse tabi geçmez zaman ve huysuzluk bbaşlar ki 12 yaşında olmadıgımıza inanıyorum
Belhanda gereksiz en başta Ofori alınsın daha ucuz ve daha mantıklı yönetim de akıl yok daniel Amartey mesela satın alma opsiyonlu kiralanabilir

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eğer olur da gomis gelmezse iki ay forvet ararlar ve en sonunda saçma biri gelir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2+ 1 teklif etse bile Marsilya bizim verdiğimiz yıllığı vermez çünkü vergilerle beraber yedi falan vermesi lazım ve vermez yani bizim teklifi geçemezler

Mehmet Emin Uluç: "Hasan Ali, Skrtel ve Kjaer'in aldığı paraları gerekçe göstererek Fenerbahçe'den yıllık 4M Euro talep etti."

DB41jCNXoAEwVUf.jpg

Galatasaray scoutları U-21 Avrupa Şampiyonasını Polonya'da yerinden takip edecek. [via @trscouts]

DB5MnPFWsAUQvGh.jpg

Turnuvada Türkiye'den sadece TrScouts, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor scoutları yer alacak

Kayserispor, Rumen teknik adam Marius Sumudica ile anlaştı

Antalyaspor bizden daha iyi yönetiliyor.

nando (c)
denayer-astori-aziz
corchia-kwadwo-inan-linnes
matheus-gomis-belhanda

-mikovic*
-calik
-kaya
-gunter
-carole
-azubuike
-cigerci
-oztekin
-rodrigues
-bassan/gumus
-derdiyok

Gelen yok bari eldeki cöpleri gönderelim

Sabri,semih,selcuk,Sneijder,balta,de jong,Yasin,cavanda...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt