Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nando (c)
denayer-astori-aziz
corchia-kwadwo-inan-linnes
matheus-gomis-belhanda

-mikovic*
-calik
-kaya
-gunter
-carole
-azubuike
-cigerci
-oztekin
-rodrigues
-bassan/gumus
-derdiyok

çok hayalperest bir kadro değil semih, selcuk, yasin gibi bana kalsa takımda 1sn tutmayacağım oyuncular kadroda. yapılabilirlik açısından çok zor değil yani.

bu transferler sonucunda yaklaşık bir 30-35m bir bonservis ödenecektir. mevcut takımdan ayrılan arkadaşlarla bu para çatır çutur ödenir ve tabii şunu unutmamak gerek, gelecek oyunculardan çok gidecek adamlar önemli. bir şekilde elimizdeki çöplerden arınmamız lazım. kadroya dahil etmediğim tüm oyuncularla yollar ayrılmalıdır. endogan adili, umut gündogan ve donk gibi isimlerin hala bizimle sözleşmesinin olması şaka gibi. elimizdeki çöpleri menajerler aracılığıyla mümkünse bonservissiz yollanılıp maaş yükünden kurtulmak lazım. ama sonra yağlı surat aklıma geliyor :cry((

Son düzenleme:
Wolfsburg, Maro Gomez'in kontratini 2019'a kadar uzatmis.

2 yabancı stoper + denayer + sol bek + önlibero (Vainqueur) + 8 numara (N'Diaye yada A.Castro) + Belhanda (Sneider yerine) + Gomis + belki kanat forveti lazım...
Hatta bana kalsa ve paramız varsa Linnes'i satar daha kaliteli bir hucumcu sağ bek alırım. N'Diaye/Castro yerine Juve'den Asomoah'ı alırım ama...

Kasımpaşalı Andre Castro
1- bonservisi elinde
2- önlibero 8 numara 10 numara hepsinde oynadı
3- Joseu'den daha sert daha agresif...

sen nerenin pokemonusun fordan düşmüş bedava menezi nasıl alamıyorlar hayatta.

ismi çıksa tranfrmrkte bakıp geçen sezon ist. inceleyip ilk soven kardeşlermiziden olurudnuz
Menez bu ligde seneye 15 gol atmazsa ben hiç bir şey bilmiyorum

ZTE BLADE V7 LITE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhandayı isteyenler heralde son maçlarını izlememiş. Bu adam Schalkede vasat altı oynadı. Ayrıca sahada hiç koşmaz, maç umrunda değil.

Onun için Sneijder gibi değeri kaybetmek saçmalık olur.

Gomis yatarsa Bacca için şartları zorlamak lazım. Türkiye standartlarında complete forward adam. Top indirir, savunma arkasına koşar, bire birde yakalarsa geçip atar, kontradan atar, kafayla atar, ceza sahası içinde tek vuruşla atar, karambolden atar, fırsatçılık yapar atar. Çok etkili olur burada.

talkSPORT'a göre; Dünyanın en iyi atmosfere sahip stadları;

DBz8WlRXoAAbRgy.jpg

Vlad Chiriches, kulübü Napoli'ye rest çekti; "Beni Galatasaray'a gönderin!" (Tuttosport)

DB5RuBUXgAA26Xs.jpg

Arkadaşlar boudbourz ilk adaymiş 2. Belhandaymiş. Inş ilki olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt