Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener de zaten Skertel ve Kjaer gibi iki üst düzey dünya yıldızı var. Bu defansın ardına kim gelirse gelsin zor fark yaratır.
Katılmıyorum,onlerinde iki on libero ve arkalarinda her ne kadar nefret etsemde iyi bir kaleci varken,Başakşehir ve Beşiktaş tan cok gol yemis,bizden 8 gol az yemişler tamam ama bizde de ne dmc var dogru durust ne de uc mac beraber oynayan defans,bir tek Muslera ki o da bu yil eski formundan uzakti.

Sag tarafta Sabri ve solda Carole un rezil performanslarini zaten soylemeye gerek yok.

Kjaer ve Skertel ismen evet ama pratikte
Cok basarili degil gibi hele o paralara,zaten satmaya ugrasiyorlar. İkisini verselere Ujfalausi reisi degismezdim,yaninda Semih bile superdi.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duyum var mı ? ?

Time is bad , check ur prat!

Gomis kalsın bu şartlarda
Para harcayaksa gençlere yonelsinler
En iyi scoting biziz diye ovunmesini biliyorlar lafa gelince

Gomise yıllık 3.8 falan intihar olur en fazla yıllık 3 verilir başka adammı yok remy doumbia en kötü vagner love gelsin..Yıllık 3.8-4 verdikden sonra bacca alınır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi hafta sonları kapıcısı olamayacak adamın başkanı olduğu asil kulübün çilekeş, sabırlı, pollyanna taraftarları.. Bu gün de devam edelim hayaller kurmaya, O'nu da alamazlar herhalde elimizden :)

Son düzenleme:
Gomise yıllık 3.8 falan intihar olur en fazla yıllık 3 verilir başka adammı yok remy doumbia en kötü vagner love gelsin..Yıllık 3.8-4 verdikden sonra bacca alınır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Soylenen rakamlar cok buyuk. Yıllık ucret + maç başı ucret + imza parası + bonuslar.. Sneijder'in ucretine yakın birsey olacak galiba.

Özbek : Transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Bruma konusunda önümüzde ki günlerde gelişme olabilir. Transferler kampa yetişecek diye bir acelemiz yok . Sezon uzun olacak ona göre planlamimizi yapıp mali şartlara göre hareket edeceğiz. Benden sonrası tufan olsun istemiyorum.Sneijder için bir teklif yok, değerli bir futbolcu muz ama teklif yok bize ulaşan. Sözleşmelerde revizeye gitmek istemiyoruz, feda gündemimizde yok. Sabri iyi bir Galatasaraylı , teknik heyetin verdiği rapora göre ilerliyoruz. Biten bir isim yok. İki aydir görüşüyoruz

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sabri kalacak
Bruma gitti ucuza
Transferi Uefa dan elenince yapacağız
6-7 kişi çok 2-3 kişi getiririz kalanı kasımpaşadan
Sneijder gidecek de teklif gelmedi
Bende batırıyım da iyice öyle gidicem

Özeti bu sanırım?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Bruma’nın gidişiyle kanat alternatifleri azalan Dursun Özbek yönetimi Yasin’in bir yıllık sözleşmesini uzatıp, başarılı oyuncunun maaşında da 600-700 bin Euro civarında iyileştirme yapmayı planlıyor. Senelik 1 milyon 150 bin Euro alan ve maç başına da 10 bin Euro kazanan Yasin’le 2+1 yıllık yeni kontrat yapılması düşünülüyor.

hahahaha umarim yalandir, ama muhtemelen böyle olur

Bunu gercekten söylemişse bu herif tam bir Galatasaray düşmanı. Ulan aldığı parayı haketmeyen adamlar var. Takım basarılı olamamış, zarardasın. Sen ne biçim iş adamısın? Senin otelin bu durumda olsa maliyetleri nasıl dusururum diye hesap yapmaz mısın? Besiktas feda yaptı, kotu mu oldu? 2 yıldır Sampiyon oluyorlar. Sen niye yapmıyorsun Allahın geri zekalısı?
Renktaş feda yapsak emin ol selçuğu sabriyi değil muslerayı sneijderi küstürürüz bunlar evladımız hakeder diyip musleranın sneijderin maaşını kesmeye kalkarlar.

Net bir haber değil o sanırım.

1-2 hafta önce bizle ismi geçerken hemen hemen herkes burun kıvırıyordu yalnız; gerek 34 yaşına girmesi, gerek yaşadığı sakatlıklar nedeniyle.

Mathieu gelse ben üçlüye dönerdim, iyi bir sol bek bulmak kaydıyla. Sol bek - Mathieu - Skrtel - Kjaer - Nabil Dirar - Ekici - Josef - Valbuena - Transfer - Van Persie.

Fena kadro değil.
O orta saha patlar bence

Rüyamda Modric'e karşı oynadım.
H.o. Galatasaray'a

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Son düzenleme:
Ender yaz, kirmizi boyutlu son dakika bruma Gs#de kaldi. müthis topcu gercekten. Allahi Seversen.

Son düzenleme:
Ender yaz, kirmizi boyutlu son dakika bruma Gs#de kaldi. müthis topcu gercekten. Allahi Seversen.

1c8e7b7d91a13076e8f041a9c018cca0.jpg

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Gomis gelmesin bu paralara. en iyisi transfer yapmasin dursun yönetimi, siktirip gideceklerinde kötü ama ucuz bir takim biraksin iyidir. gelecek yönetimin isini zorlastirmasin bos bosuna capsiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt