Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç bir yıldız ya da potansiyelli oyuncu Haziran ayında GALATASARAY'a imza atayım diye can atmıyor... Bu nedenle kulubu de oyuncu da tavan fiyattan başlıyor pazarlığa kadroda düşünmeseler bile böyle... Haziran ayında kulubun ve pyuncunun isteği farklı olur agustos sonu istediği teklifler gelmemişse farklı olur... EPL yayın ihalesi ağzımıza etmeye devam ediyor...
İşimiz hiç kolay değil...

Günün öne çıkan transfer haberleri

Polonya’nın Przegladsport sitesi, Genoa ve Köln’ün de istediği Pazdan’a en yüksek maaşı Galatasaray'ın önerdiğini yazdı.

En son Frosinone forması giyen ve bonservisi elinde olan golcü oyuncu Federico Dionisi (30), Galatasaray'a çok yakın. (Corriere della Sera)

Cenk Ergün'ün Hamburg'a gitme nedeninin, Alen Halilovic transferi olduğu ortaya çıktı. (beIN SPORTS)

Belhanda'nın kulübü 9 M € bonservis ücretinde indirime gitmeyince, Galatasaray rotayı Hatem Ben Arfa'ya kırdı. (Sabah)

Napoli, Marsilya, Las Palmas ve Galatasaray, Mario Balotelli ile ilgileniyor. (The Citizen)

Galatasaray'ın transfer gündemindeki Gomis, Marsilya'nın 2 yıllık teklifini reddetti. [La Provence]

Günün öne çıkan transfer haberleri

Polonya’nın Przegladsport sitesi, Genoa ve Köln’ün de istediği Pazdan’a en yüksek maaşı Galatasaray'ın önerdiğini yazdı.

En son Frosinone forması giyen ve bonservisi elinde olan golcü oyuncu Federico Dionisi (30), Galatasaray'a çok yakın. (Corriere della Sera)

Cenk Ergün'ün Hamburg'a gitme nedeninin, Alen Halilovic transferi olduğu ortaya çıktı. (beIN SPORTS)

Belhanda'nın kulübü 9 M € bonservis ücretinde indirime gitmeyince, Galatasaray rotayı Hatem Ben Arfa'ya kırdı. (Sabah)

Napoli, Marsilya, Las Palmas ve Galatasaray, Mario Balotelli ile ilgileniyor. (The Citizen)

Yanlız Ben Arfa > Belhanda.
Niye Ben Arfa ikinci seçenek oluyor anlamıyorum.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Cidden mallik yok boyle birsey begenmeyen defolsin gitsin kardesim. Paranin kopegi olmus herifleri takimda bir dakika barindirmayacaksin sozlesme sonuna 1 sene mi var isine gelirse. Hayir imza atarken 3 yillik fiks bir sozlesmeye imza attin mi attin ne bu her ay yeni sozlesme bekliyor ayaklari.
Bir sene sonra 31 olacaksin sanarsin ronaldo da beyimiz 31 yasindan sonra zamli 3 sene sozlesme alip yatacak. Hayir yani kendisiyle ayni performansi verebilecek 25 yasinda kucuk adami 1milyon euroya oynatabilir miyiz. Cevap evet o halde bir kurus zam yok. Viscanin 2 yilki performansini yapsa 3 milyondan kapiyi acacak heralde.

Transfer Nöbeti çok durgun başladı bugün : (

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Haftaya kadar transferler gerceklesmese anlayinki yönetim gene oyaluyor taraftari

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Ya ligi en erken açacak takımız dünya kadar eksiğimiz var..
Yönetimin haline bak..
Cenk Ergün'ün harcadığı seyahat paralarıyla bir kaç adam alınırdı herhalde.

antalya menez den sonra sosa ile de anlasmıs,vay arouna kone yaw..

Sabri kalacak
Bruma gitti ucuza
Transferi Uefa dan elenince yapacağız
6-7 kişi çok 2-3 kişi getiririz kalanı kasımpaşadan
Sneijder gidecek de teklif gelmedi
Bende batırıyım da iyice öyle gidicem

Özeti bu sanırım?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Olayi cok güzel özetlemissin renktas.
Aynen böyle olacak.

gez keltos gez

e53c303b7cf447674e2f75bafd9e7bd1.jpg

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamlar Gomisi bile alamiyor, siz halen Ben Arfa diyin.

Dua edin Sneijder gitmesin. Yoksa Belhanda'ya ana avrat dalarsiniz

Sağ kanata carillo (benfica) düşünülebilir banfica bedavaya aldı fazla oynatmıyorlar 5 milyona biter iş ama bu yönetimle zor bu mallar beyinsiz sezon içinde 2 defa kadro dışı kalan 30 yaşındaki yağsine zam yapıp sözleşme uzatırlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Dursun yine milleti Gomis, Belhanda vb transferlerle yine oyalayacak sonunda bu isimlerin hiç biri gelmeyecek. Belki defans için adı bizimle geçen 3-4 sene önce alınsa iyi olur diyeceğimiz şu an formda olmayan yada beklentileri veremeyen isimlerden (yabancı çöpler) bir kaçını alırlar üstüne de yerli kazıkları aldıktan sonra Sabri ile de sözleşme imzaladik mi sezona hazırız demektir.

Dursun yine oyaliyir milleti.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt