Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda kim lan 9 milyon euro ediyor.

Brumayi 12 ye sat buna 9 bayil.

Adamın anasıni anlatırlar anasını.

Goal'ün hazırladığı sezonun 11'i ;

Babacan
Skubic
Marcelo
Skrtel
Adriano

Talisca
Emre
Sneijder

Quaresma
Love
Bruma

4-3-3

Goal'u kınıyorum.

Sneijder den sonra ligin en fazla asist yapan ikinci ismi Semih Kaya nın bu karma da yer almaması en hafif tabir ile skandaldır.

sent via GSC

Goal'u kınıyorum.

Sneijder den sonra ligin en fazla asist yapan ikinci ismi Semih Kaya nın bu karma da yer almaması en hafif tabir ile skandaldır.

sent via GSC

Onu yılın bidonları yada camışları 11 ine yazmazlarsa yazıklar olsun!

maalesef ,temmuz ortası gibi bizi öyle bir noktaya getirecekler ki tamam be alın ademi titiyi 2.ligten oyuncuları filan dedirtecekler

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, şu anda Halilovic görüşmesini yapmak üzere Hansestadt'te bulunuyor. [Spox]

Hamburglu yetkililer dogrulamis bizim ilgilizi

Cenk Ergün, Alen Halilovic'in transferi için Hamburg ile görüşüyor. Transferde büyük mesafe katedildi. (beIN Sports)

"Mesafe katedildi"
"Gorusmeler olumlu ilerliyor"
"Ufak tefek puruzler kaldi"
"Transfer bitmek uzere"

Burak Yılmaz: "Fikret Başkan'a teşekkür ederim ancak daha önce dediğim gibi bir gün Türkiye'ye dönersem, Galatasaray'da oynarım.

DB8-46PXcAAr-S3.jpg

yine gotu yere değen hobbit topcularin pesindeler, kodumu oturtacak yarma gibi ve de asi agresif hircin topcular istiyoruz..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray'in Dangalaklar ordusunun 1 tane bile olumlu transfer yapicagina inanmiyorum, sizde bosuna kendi kendinize bosuna umutlenip kandirmayin.

Bu adamlar su ana kadar 1 tane faydali transfer yaptigini gordunuzmude umitleniyorsunuz? 8 gun sonra kamp acilacak hala bi tane gelisme yok, sezon bitti liste yapmaya kalktilar, formasyon bile belli degil, hoca hoca degil, yonetim yonetim degil.

Yemin ediyorum Galatasaray'li olmasan su serefsizler ordusuna bakmak icin ailik 2 bin avro maas baglasar red ederim.

Galatasaray'in Dangalaklar ordusunun 1 tane bile olumlu transfer yapicagina inanmiyorum, sizde bosuna kendi kendinize bosuna umutlenip kandirmayin.

Bu adamlar su ana kadar 1 tane faydali transfer yaptigini gordunuzmude umitleniyorsunuz? 8 gun sonra kamp acilacak hala bi tane gelisme yok, sezon bitti liste yapmaya kalktilar, formasyon bile belli degil, hoca hoca degil, yonetim yonetim degil.

Yemin ediyorum Galatasaray'li olmasan su serefsizler ordusuna bakmak icin ailik 2 bin avro maas baglasar red ederim.

Galatasaray'li degilsin zaten

Ünal Aysal: "Gomis bizden Yıllık 5,1M € istedi. Bizde ona yıllık 5,1M € verecek takımda başarılar diledik ve görüşmeyi kestik."

Mayıs 2014

Koskoca Galatasaray gibi bir camia'da transferleri Cenk ergun ile Mehmet Ozbek yapiyor, geldigimiz duruma bak.

Cenk Ergün, Alen Halilovic'in transferi için Hamburg ile görüşüyor. Transferde büyük mesafe katedildi. (beIN Sports)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt