Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'li degilsin zaten

Sana simdi oyle bir kufur ederimki cimbom'u birakip kayseri'de stadin onunde pastirma satarsin.

Kari gibi devamli dirdirdir konusuyorsun, milletin sinirini bozmaya calisiyorsun.

Sen kimsin lan benim Galatasarayliligimi sorguluyacak, inkar edecek, haddini bil.

Dursun başkan çıldırdı Halilovic'ler Acerbi'ler Ben Arfa'lar havada uçuyor :38573:

Gomis denilen gotu boklu Marsilya'dan guzel bir maas almak icin bizi kullaniyor, bunu hala gormeyen ve anlamiyanlar var.

Aynisini onlarca futbolcu yapti, biz hala kaniyoruz.

Sana simdi oyle bir kufur ederimki cimbom'u birakip kayseri'de stadin onunde pastirma satarsin.

Kari gibi devamli dirdirdir konusuyorsun, milletin sinirini bozmaya calisiyorsun.

Sen kimsin lan benim Galatasarayliligimi sorguluyacak, inkar edecek, haddini bil.

Saygisizlik yapma hollandali evladim
Hollanda da isler kesat anlasilan sana bakmiyorlar mi

Giriş:

Gomis
Maicon
Clichy
Imbula
Halilovic
Belhanda
Chiriches

Bakalim sonuç ne olacak

Süper Lig'in en çok top çalan orta saha oyuncuları

3,8 Tolga Ciğerci
3,5 Zeki Yıldırım
3,2 Ali Çamdalı
3,0 Ogenyi Onazi
2,9 Poko, Samba Sow

Halilovic yeteneklerinden sual olunmaz bir topçu ama işte sürekli forma şansı bulamaması ve tembelliği ile tam bir 10 numara olamadı

Tudor hemşerisiyle alır uğraşır üstüne düşerse belki bir anda bizim elimizde parlayabilir Halilovic

STSL standartlarında fersah fersah fark yaratabilecek kadar yetenekli ...

biz
artık
klas
topcular
istiyoruz

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Süper Lig'in en çok çalım yiyen stoperleri.

1,1 Dusko Tosic
1,1 Salih Dursun
0,8 Barış Başdaş, Chico, Dany, Didi, Prochazka
0,6 Semih Kaya

Halilovic yeteneklerinden sual olunmaz bir topçu ama işte sürekli forma şansı bulamaması ve tembelliği ile tam bir 10 numara olamadı

Tudor hemşerisiyle alır uğraşır üstüne düşerse belki bir anda bizim elimizde parlayabilir Halilovic

STSL standartlarında fersah fersah fark yaratabilecek kadar yetenekli ...
Çocuk sağlam kumaş. 2-3 m € gibi bedelle bence girilebilecek risk

Ama parlatma konusu tamamen iyi bir takım kurabilmemizle alakalı

Böyle oyuncuları parlatmak için önce iyi bir takıma sahip olmak gerek

bir müslümna böyle davranmaz müslüman da degilsin

Göztepe, Kasımpaşa ile sözleşmesi biten Andre Castro ile görüşüyor. (via @Goztepelilercom)
Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da transfer listesinde yer alan Andre Castro, Göztepe'nin teklifi üzerine düşünmek için süre istedi.

Castro'ya ben de fitim şahsen. Tam bir dinamo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt