Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dedik size boşuna ümitlenmeyin diye Dursun olduğu müddetçe bizden hiç bir halt olmaz.

Her yazılan yalan haberlere inanmayı bırakmanız en hayırlısı olur.

sent via GSC

Bi ara umutlanmistim ama görüyorum ki çok leş bir sezon bizi bekliyor.

Tudor 10.haftayi göremez.

Kombine almaktan vazgectim

Kötü niyetli bir hoca olduğunu düşünmeye başladım kendisinin. Halilovic gibi lesh ötesi bir oyuncuyu istemesi 4 Milyon Euro, Seric senelik en az 1.5 Milyon Euro, +2 Milyon imza parası gibi bedeller konuşulması hiç hoş değil.

Halilovic gelsin 6 ay'a başka takıma kiralamak için çalışırız. Kiralarız 3 sene boyunca sonra bedelsiz.

YouTube

20 yasindaki oyuncuya bak be, bir de bizim 20 yasindaki genclerimize bak

Paran varsa arjantin ve brezilya'dan oyuncu alacaksin

Biz kesin iki yabancı Stoper transfer edeceğiz değil mı ?

Maicon - Chiriches

Çok muazzam Olur.
Birbirlerine tamamlayan bir ikili olur.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Chiriches'i begenmeyip 30 yasindaki hayatinin zirvesini kasimpasa'da yasamis Titi'yi begenmek neyin kafasi arkadas
6.3m bonservis 2.2 maaş verilen Kamerun Milli ve Fransa'da haftanın stoperi seçilen (herkes yanluş şekilde yılın diye biliyor) Chedjou mu yoksa adı olmayan anadolu takımlarının getirdiği tutmuş yabancı stoper mi... düşününce örnek bulunur...

Romenler iyi oyuncu pazarlar... Chrices Tottenham'dan da napoli'den de tabiri caizse kovulmuştur bizdeki Chedjou Tamas Cris vs gibi... Chrices'in övülen özellikleri savunma özellikleri değil ki... bize stoper lazım... bırakalım ayağı duzgun olmasın çalım atmasın vs. önce agresif olsun doğru savunsun hava topu alsın... Titi'yi çok beğenmiyorum ancak 2 üst düzey stoper lacak para yok çunku 6-7 direkt oyuncu lazım para varsa Vida-Maicon yapalım... Titi'yi ihtiyaçlara uygun ucuz ve eldeki stoperlerden iyi diye yazdım... Chrices'i bedavaya alabilirsek ki olabilir o zaman riske girerim...

Son düzenleme:
Chiriches'e niye bu kadar olumsuz bakılıyor ? Gayet iyi bir transfer olur. Kendinizi Gelin beyler !

Chiriches kapakları takacak tır.
Bütün bu olayı Ujfalusi transferine benzetiyorum.

27 yaşında; Serie A ve Premier League de iyi takımlar da oynamış ve tecrübe kazanmış bir Oyuncu.

Premier League de oynamayı bırak; biraz havasını alan her oyuncu TÜRK LIGINDR rahatça oynar.

Chiriches katkı verecek iyi bir transfer.

Eden+Hazard+Vlad+Chiriches+Chelsea+v+Tottenham+usboc60oVtBl.jpg

Son düzenleme:
Chiriches'e niye bu kadar olumsuz bakılıyor ? Gayet iyi bir transfer olur. Kendinizi Gelin beyler !

28 yaşında; Serie A ve Premier League de iyi takımlar da oynamış ve tecrübe kazanmış bir Oyuncu.

Premier League de oynamayı bırak; biraz havasını alan her oyuncu TÜRK LIGINDR rahatça oynar.

aradığımız adam değil

6.3m bonservis 2.2 maaş verilen Kamerun Milli ve Frnsa'da haftanın stoperi seçilen (herkes yanluş şekilde yılın diye biliyor) Chedjou mu yoksa adı olmayan anadolu takımlarının getirdiği tutmuş yabancı stoper mi... düşününce örnek bulunur...

Romenler iyi oyuncu pazarlar... Chrices Tottenham'dan da napoli'den de tabiri caizse kovulmuştur bizdeki Chedjou Tamas Cris vs gibi... Chrices'in övülen özellikleri savunma özellileri değil ki... bize stoper lazım... bırakalım ayağı duzgun olmasın çalım atmasın vs. önce agresif olsun doğru savunsun hava topu alsın... Titi'yi çok beğenmiyorum ancak 2 üst düzey stoper lacak para yok çunku 6-7 direkt oyuncu lazım para varsa Vida-Maicon yapalım... Titi'yi ihtiyaçlara uygun ucuz ve eldeki stoperlerden iyi diye yazdım...

Italya'da yilin bidonu secilmis Brezilya milli takimindan kovulmus Melo'mu yoksa Anadolu takimlarin getirdigi tutmus yabanci defansif orta saha Donk mu? Dusununce ornek bulunur.

Brezilyalilar iyi oyuncu pazalar, Maicon Porto tarafindan kovuldu, Avrupa'da kimse almayinca ulkesine donmek zorunda kaldi.

Dirdir konusuyorsunuz, Titi nedir allah askina hic mi utanmiyorsunuz.

28 yaşında; Serie A ve Premier League de iyi takımlar da oynamış ve tecrübe kazanmış bir Oyuncu.

Beşiktaş'a karşı 2 yıl üstüste Tottenham ve Napoli maçlarında oynadı denk geldiğim maçlarında da SAVUNMA anlamında bişi göremedim ancak oyuncuyu iyi tanımıyorum videolarında hucum özellikleri göze çarpıyor ama... savunma ??

aradığımız adam değil

Evet 8373727362çı
" yardımcı stoper...yanına 3,90 m boyunda bir stoper şart...yoksa Chiriches'i transferin anlamı kalmaz."
- Yorumu görmeyelim;

ben yazdım senin için renkdaş.

Son düzenleme:
Italya'da yilin bidonu secilmis Brezilya milli takimindan kovulmus Melo'mu yoksa Anadolu takimlarin getirdigi tutmus yabanci defansif orta saha Donk mu? Dusununce ornek bulunur.

Brezilyalilar iyi oyuncu pazalar, Maicon Porto tarafindan kovuldu, Avrupa'da kimse almayinca ulkesine donmek zorunda kaldi.

Dirdir konusuyorsunuz, Titi nedir allah askina hic mi utanmiyorsunuz.

Utanacak birşey yok... denemeden Chrices mi iyi çıkar Titi mi kimse kesin konuşamaz... bende yazarak düşünüyorum siz de düşüncelerinizi yazıyorsunuz hiçbir oyuncunun menajeri falan değilim. Ya bana ne salak mıyım hiç riske girmem muhasebeci miyim derim ve Maicon- Mangala yı alıp getirsinler derim oldu mu :)

Demirkol geçenlerde çok güzel bir söz söyledi. Aslında kadromuz STSL standardına göre çok kötü değil. Sorun yönetilemiyoruz hem teknik hem de taktik. O yüzden bu sene de Gomis-Ben Arfa- Pepe vs istenilen oyuncularda alınsa ne bekliyorsunuz ki ? Tudor'u destekliyorum fakat soru işareti , e dursun malum ...

yanına maicon alınmayacaksa çirişeş olmaz zaten.
çirişeş geriden oyun kurmamıza yardım edecek iyi bir ayağa sahip oyuncu. direkt olarak savunmayı şaha kaldıracak biri değil.
maicon sigortası olursa ve çirişeşle kimyası tutarsa 5 sene tandem aramayız.

ama bu da 2 stoper transferi demek ki o da imkansıza yakın. elde 70 tane var zaten.

+1

"sadece çalım atabiliyor." eklemeyi unutmuşsun
Sadece Çalım atabilen bir oyuncu. Chedjou'nın rumen versiyonu.

Bize 2m üzeri yardımcı stoper değil; sert ve tekrarlıyorum 2m üzeri fiziki bir lider Stoper şart. Al XY Oyuncu yu...yanına Serdar ve Ahmet de koyabiliriz.

Aldın mı 1.90m boy daki Stoperi; o vakit Chiriches'i gör sen onun yanında.

-----------------------

Hep aynı yorumlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt