Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne Melosu arkadaslar Melo Mu kaldi.

Getir oraya bir Guarin

Ceyrek final rövans maçi Inter iyice çekildi Son 10 dakika bir gol lazim Galatasaraya. Oyun kuruyoruz. Top Guarinde GUAAAARIIIIIIN San Siro tribünleri bosaldi GALATASARAY YARI FINALDE

Yıl 2018 hala Guarin.

Başka topçu mu yok piyasada.

Bu arada hala Andre Poko’yu alabilirsek almalıyız diyorum.

İyi işler yaptı sezonun 2. yarısında Göztepe’de. Göztepe’yle takasa girip halledebiliriz aslında. Çok beğendiğim bir oyuncu. Yıllık maaşıda 1.5’u geçmez.

Ancak bu şekilde bu kulübü yeniden ayağa kaldırabiliriz.

Yedek kulubemiz evet dandik ama bu sene öyle yada böyle defansif açıdan özellikle gayet katkı sağladılar.

Linnes Mariano yu
Denayer Maicon u
Donk Fernando yu

Çoğu maçta aratmadılar sağolsunlar

Geriye kalanlardan Da Sinan kanatları iyi yedekledi. Tolga dan da ilk haftalar baya katkı aldık.

Eray, Carrasso, Ahmet, Koray, Hakan, Lato, Eren, Tarık,Yasin,Selçuk bu adamlar zarardan başka birşey getirmediler ne yazık ki

Muslera
Mariano.. Maicn/Dnyr.. Serdar.. Naga
Fernando.. Ndiaye
Feghouli.. Belhanda.. Garry
Gomis

Serkan
Linnes.. K.Ayhan.. Ozan.. Ö.Bayram
Donk..Nuri/Tolga
E. Mor..Akbaba veya Çolak..Trezeguet
Niasse/Umut Bozok

Erenle tolga da kalsin nasil olsa yerli sonucta. Cok cokta yıllık 7 milyon euroyu yedekte beklesin diye 3 oyuncuya vermis oluruz cok mu?
Selcuga verdigimiz yillik ucret kadar bir parayla garry alindi hatirlatayim.
Yanlis anladın sanırım,Fatih Hoca kararı bu,Selcuk gitmez yoksa bana kalsa alayi gitsin Serdar ,Sinan ve alt yapi yerli kadro olsa keske

Ya bu arada bildirimler.niye gelmiyor arkadas

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren yerli statüsünde değil. Carrasso Lato ve Eren gönderilecek ilk üçlü olmalı kontenjanı açmak için. Serdar, Sinan, Selçuk (kontratından dolayı kimseyi istemez) dışında yerli adam yok. Ben Emre Mor ve Nuri dışında yerli transfer yapılmadan kalan kontenjanı altyapıdan veya yurtdışından bulunacak genç Türk oyunculara ayırmak gerektiğini düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fernando
Belhanda Nuri

Orta sahası ile topa çok iyi sahip olan bir orta saha olur

Fernando
Ndiaye Toure

Orta sahası ise rakibi orta sahada mahveder ben cl oyuncaksak ikinciyi tercih ederim

Eren yerli statüsünde değil. Carrasso Lato ve Eren gönderilecek ilk üçlü olmalı kontenjanı açmak için. Serdar, Sinan, Selçuk (kontratından dolayı kimseyi istemez) dışında yerli adam yok. Ben Emre Mor ve Nuri dışında yerli transfer yapılmadan kalan kontenjanı altyapıdan veya yurtdışından bulunacak genç Türk oyunculara ayırmak gerektiğini düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eren yerli ama olmaz olsun öyle yerli takımda tutmak kanser oranını artırmaktan başka hiç birşeye yaramaz.

totomaça göre emre mor ve menajeri ile anlasılmıs

sa

90183238_kingsley-278297.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt