- 3 Haziran 2015
- 57.399
- 66.638
- 4.143
Ne Melosu arkadaslar Melo Mu kaldi.
Getir oraya bir Guarin
Getir oraya bir Guarin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gelmesi imkansız değil de bizimkilerin getiremez doğruArkadaslar yanlis anlamayin da Chiellini'nin gelecegini mi dusunuyorsunuz? Bence hayal.
2016dan haberMelo Galatasaray yolunda
Galatasaray'da yeni bir başkalık seçimine gidilmesi halinde, yeniden yönetimde olmak isteyen Abdurrahim Albayrak'ın, İnter'de mutlu olmayan Melo'yu getireceği iddia edildi.
Melo Galatasaray yolunda
Yanlis anladın sanırım,Fatih Hoca kararı bu,Selcuk gitmez yoksa bana kalsa alayi gitsin Serdar ,Sinan ve alt yapi yerli kadro olsa keskeErenle tolga da kalsin nasil olsa yerli sonucta. Cok cokta yıllık 7 milyon euroyu yedekte beklesin diye 3 oyuncuya vermis oluruz cok mu?
Selcuga verdigimiz yillik ucret kadar bir parayla garry alindi hatirlatayim.
Eren yerli statüsünde değil. Carrasso Lato ve Eren gönderilecek ilk üçlü olmalı kontenjanı açmak için. Serdar, Sinan, Selçuk (kontratından dolayı kimseyi istemez) dışında yerli adam yok. Ben Emre Mor ve Nuri dışında yerli transfer yapılmadan kalan kontenjanı altyapıdan veya yurtdışından bulunacak genç Türk oyunculara ayırmak gerektiğini düşünüyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Emre mor h.o