Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fransa ekiplerinden Rennes, Galatasaray’ın yıldızı Feghouli için 4M Euro teklif sundu.

A Spor’un haberine göre Emre Mor’un menajeri Bektaş Demirtaş’ın Florya’ya gelip hocamızla transfer hakkında görüştüğü iddaa edildi.

Galatasaray, Arsenal ile sözleşmesi biten Jack Wilshere'i kadrosuna katmayı istiyor. (@fanatikcomtr)

Cimbom'da teknik direktör Fatih Terim, Jason Denayer'in gelecek sezon da takımda kalmasını istiyor. Kulübü Manchester City ise 4 yıldır kiraladığı Belçikalı stoperini bu kez satmak istiyor. Galatasaray bu transfer için Manchester City'ye 3 milyon euro önerecek..

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in, Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’nu telefonla arayarak, “Fatih hoca Emre Akbaba’yı çok istiyor. Lütfen seçim bitene kadar oyuncunuzu satmayın” dediği öğrenildi (Fanatik)

Eren yerli statüsünde değil. Carrasso Lato ve Eren gönderilecek ilk üçlü olmalı kontenjanı açmak için. Serdar, Sinan, Selçuk (kontratından dolayı kimseyi istemez) dışında yerli adam yok. Ben Emre Mor ve Nuri dışında yerli transfer yapılmadan kalan kontenjanı altyapıdan veya yurtdışından bulunacak genç Türk oyunculara ayırmak gerektiğini düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eren yerli statüsünde oynuyor transferi yerli/yabancı kuralı çıkmadan önce yapıldığı için bildiğim kadarıyla.

Abdürrahim Albayrak: "Başkanımız, son olarak dün akşam UEFA yetkilileriyle bir telekonferans yaptı. Muhtemelen karar bu akşamdan itibaren belli olacak." (TRT Spor)

Yanlis anladın sanırım,Fatih Hoca kararı bu,Selcuk gitmez yoksa bana kalsa alayi gitsin Serdar ,Sinan ve alt yapi yerli kadro olsa keske

Ya bu arada bildirimler.niye gelmiyor arkadas

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok anlamadim aslinda bu zihniyete karsiyim hoca temizlik yapmak zorunda. Kenarda tutayim dursun deme luksu yok artik. 3 oyuncu 7 milyon akil mantik aliyor mu yahu bu cok agir birsey yedek duracak adam max 1.3 milyon euro almali isimden onemsiz kim olursa olsun

muslera
mariano daneyer aziz kurzawa
gonzalo castro fernando
feghouli nkoudo
kagawa

gomis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt