Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera'yı 100 milyon euroya liverpoola satalım kaleci yüzünden kaybettiler kupayı...

İmbula defansif orta saha oyuncusu. Fernando varken, Donk da kendisi için şartların son derece olumsuz olduğu bir dönemde küllerinden doğmuşken hiç gerek yok. yabancı kontenjanımız başka mevkiler için kullanılmalı...

Rodriguez kalirsa; 1 Stoper, 8, 10 numara , sag kanat, yedek forvet , nagatomo, yedek kaleci sart ! Minimum ihtiyac bu.

Hem cl de oynayacagiz hem de yeniden sampiyonluk sart. Yani minimum 7 adam.

En az da 14 adam gitmeli.

1. Belhanda
2. Fegh
3. Selcuk
4. Tolga
5. Eren
6. Lato
8. Tarik
9. Balta
10. Koray
11. Ahmet
12. Yasin
13. Eray
14. Corroso

Bu kadar katkisi olmayan adama verdigimiz paralara bakin bide ! :(

fernando olan yerde imbula olmaz arkadaşlar,top sürecek göbek lazım olmaz ikisi-en azından pas mı hız mı seçilcekse bu hız olmalı ndaye gibi kazma olsun ama top sürsün çok durağan olur ikili.

Ben tüm parayı 8 numaraya gömerdim net olarak gerisini kiralardım gerekirse. Daniel Wass bilmiyorum zor olur elbette ama alabiliriz gibi geliyor bana.

bize imbula degil lemina tarzı adam lazımdı topla ileri ucabilecek onuda kaptılar

tslde deplasmanda maç kazanamadık bu işin şakası yok 4-5 sene öncesi ddransfer yapmadan hallederiz dedik her maç 4lük olup rezil olduk,ben Avrupa'da utanarak izleyeceğim,keşke katılmasaydık dedirtçek bir takım istemiyorum.donkmuş belhandaymış denayerli bir takımı madara ederler o yüzden 5-6 net iyi adam lazım takıma

Bu hafta Fatih hoca tv programlarına katılır az çok tüyoları alırız

10 numara lazım. Valla hocanın sistemine uymuyo modern futbolda artık yok cart curtu bilmem ben şöyle güzel bi korner kullanıcak ayağına top yakışacak , frikiklerde topun başına geçtiğinde güven vericek bi janti abimiz lazım. Şıno reyiz gibi. Öyle topcu olmadan olmuyor gs'nin ruhuna aykırı bi hagi bi sneijder stili şart bize.

2018-2019 Sezonu Galatasaray Kadrosu:

Muslera, XXX
Mariano, Linnes, XXX, Serdar, Denayer, XXX, Nagatomo, XXX
Fernando, Donk, XXX, XXX
Feghouli, Belhanda, Rodrigues, Gomis, Sinan, XXX, XXX, XXX

Bedelsiz Gidenler: Carrasso-Eray-Koray-Hakan-Latovlevici-Umut-Yasin
Fesihle Gidenler: Endoğan-Tarık-Selçuk
Bonservisle Gidenler: Cavanda-Carole-Maicon-Ahmet-Tolga-Eren

Sanki ben yazdım ha gidenler kalanlar, bonservisli gidecekler vs hepsi aynı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt