Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bastien yerine polonyali wonderkid'i tercih ederim

Cok klas oyuncu, italyanlardan once kapmak lazim

Bu arada alakasız ama gençler boğazda fena istavrit çıkıyor. Hemde koca koca istavritler. İmkanı ve ilgisi olan Emirgan’da çok iyi balık çıkıyor. Bugün 6-7 kilo tuttuk.

Bana Zenci Box2Box* Getirin !

*oyunu iki yönüyle oynayan çağdaş orta saha oyuncularına ingilizlerin verdiği isim. bu arkadaşlar deli danalar gibi koşarken, oyun kurarlar, şut atarlar ve savunmaya yardımcı olur, yeri gelir asist kralı olurlar. oyun stilleriyle 2000'li yılların başında moda olan ön libero kavramını tarihe gömmüşlerdir.

Son düzenleme:
Bence transfer planını aşağı yukarı belirlemiştir hoca takımda sürekli kullandığı adamlardan kimsenin gitmediği durumda transfer planımız

Donk-Nagatomo 'nun kalması
Merkez Orta saha
Santrafor
Emre Akbaba/Deniz Türüç & Emre Mor/Serdar Gürler gibi 2-3 tane yerli transfer
Maliyeti çok fazla olmayacak Stoper

Şeklinde yapılmıştır diye düşünüyorum

Asıl mesela kadrodaki kullanmadığımız veya katkı vermeyen adamları temizleyerek maaş bütçemizi & al-sat dengesini sağlamak

Bunun haricinde Maicon-Feghouli-Belhanda-Rodrigues gibi adamlara gelecek iyi teklifler olursa transfer politikamız ona göre şekillenir. Mesela Maicon 'u iyi bir fiyata satabilirsek alacağımız stoper daha kaliteli , maliyetli direk ilk 11 'e olur. Veya Belhanda/Feghouli ikilisinden birisi satılırsa Shaqiri transferi ciddi ciddi gündeme gelebilir

Ama dediğim gibi Fatih Hocanın sürekli kullandığı adamlara astronomik teklifler gelmezse hiçbirisini kaybetmek istemediğini düşünüyorum yani asıl transferler 2-3 nokta transfer sonrasında rotasyon ve yerli oyunculara yapılır diye düşünüyorum ...

Muslera/Herhangi 1 yerli kaleci
Serdar-Maicon-Transfer-Ozan
Mariano-Linnes-Nagatomo
Fernando-Donk
Belhanda-Transfer-Emre Akbaba
Feghouli-Rodrigues-Emre Mor-Sinan
Gomis-Slimani

Aşağı yukarı böyle bir kadro yapılanması bekliyorum tabi ekstra transferler olabilir mesela Denayer yeniden kiralanabilir veya Nagatomo konusunda Inter çok sorun çıkarırsa Bernat transferine yönelebiliriz ...

Bizim takimlarin en basarisiz oldugu alan kesinlikle futbolcu sözlesmeleri. Öyle uzun kontratlar yapiliyor ki oyunculari elden cikaramiyorsun. Takimlarimiz gercekten cok yasli ve fizik olarak sürünüyorlar adeta. Besiktas saglikli bir planlama yapmazsa en fazla 4.olur yine. Bu kez biz bu tehlikeyi yasamamak istiyorsak artik 12-13 oyunculu kadrodan 22 oyunculu bir kadroya gecis yapmamiz lazim.Lens, Negredo, Adriano, Vagner Love, Quaresma, Pepe gibi oyuncularin cogunu gönderemezlerse finansal olarak da bitecekler. Bize ders olmali.

Bana Zenci Box2Boz* Getirin !

*oyunu iki yönüyle oynayan çağdaş orta saha oyuncularına ingilizlerin verdiği isim. bu arkadaşlar deli danalar gibi koşarken, oyun kurarlar, şut atarlar ve savunmaya yardımcı olur, yeri gelir asist kralı olurlar. oyun stilleriyle 2000'li yılların başında moda olan ön libero kavramını tarihe gömmüşlerdir.

Ndiaye değil mi bu

Bana Zenci Box2Boz* Getirin !

Reis şöyle söyleyim senin bu saydığın özelliklerin yarısına sahip olmayan hatta çoğu zaman toplu oyunda vasatı aşamayan adı sanı duyulmamış 28 yaşındaki Ndiaye 20 mil. € 'ya yakın transfer oldu

Şimdi soruyorum sana senin bu dediğin özelliklerin hepsine sahip olan oyuncuyu bizim scout ekibi avrupanın dev klüplerinden önce mi bulup alacağız yoksa Nice 'ten tutup Seri 'yi 45-50 mil. € verip mi alacağız ?

Maalesef bazı kriterlerden vazgeçmek zorundayız hepsi bir arada olan B2B orta saha transferini bize yedirmezler maalesef avrupa piyasasından hemen hemen her takım bu tip oyuncu arıyor zaten ...

Başıma birşey gelmeyecekse Shaqiri'yi beğenmiyorum demek istiyorum uzak dursun bizden...
İlk çıkışının ardından Bayern'den beri bir türlü dikiş tutturamadı.
Birazda fiziki gelişiminden dolayı futbol stili değişti. Direk kanat oyuncusu olmaktan çıktı son dönemlerde.
Saman alevi gibi senede max 3 maç oynayan adamlara dönüştü.

Bu arada bu videoda Fernando reisimizi fena halde harçamış :D Özellikle ilk 2 asistinde Fernando rencide etmiş baya.

Şimdilerde o performansından çok uzaklarda. Tabi bu benim fikrim Keita, Garry gibi yardıran kanat oyuncusu seviyorum o yüzden de itici geliyor olabilir.

Reis şöyle söyleyim senin bu saydığın özelliklerin yarısına sahip olmayan hatta çoğu zaman toplu oyunda vasatı aşamayan adı sanı duyulmamış 28 yaşındaki Ndiaye 20 mil. € 'ya yakın transfer oldu

Şimdi soruyorum sana senin bu dediğin özelliklerin hepsine sahip olan oyuncuyu bizim scout ekibi avrupanın dev klüplerinden önce mi bulup alacağız yoksa Nice 'ten tutup Seri 'yi 45-50 mil. € verip mi alacağız ?

Maalesef bazı kriterlerden vazgeçmek zorundayız hepsi bir arada olan B2B orta saha transferini bize yedirmezler maalesef avrupa piyasasından hemen hemen her takım bu tip oyuncu arıyor zaten ...
- box 2 box Orta Saha
- pivot olmayan, akan Santafor

Çok mu şey istiyorum Enes.
CL'e katılan şanlı Galatasaray halleder
Scoutluk iyi güzel de... Elimiz de yanabilir
Biraz şans işi

Gunnarsson da serbest kaldı,sadece orta sahaya fayda değil takıma karakter katacak bir oyuncu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt