Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+Sol Bek
+8
+10
+Yedek Forvet
+Stoper
+2 yerli

Ciddi bir bütçe gerek. Kısıtlama da gelirse kiralık formülü tek çıkış yolu gibi gözüküyor. Ek olarak Belhanda'yı +7m civarı ne gelirse satılmalı. Feghouli için ise ciddi teklifler değerlendirilebilir.

+Sol Bek
+8
+10
+Yedek Forvet
+Stoper
+2 yerli

Ciddi bir bütçe gerek. Kısıtlama da gelirse kiralık formülü tek çıkış yolu gibi gözüküyor. Ek olarak Belhanda'yı +7m civarı ne gelirse satılmalı. Feghouli için ise ciddi teklifler değerlendirilebilir.
ihtiyac cokta,feghouli kaldı.o kesin.5 ay sakat oynayıp,buna ragmen katkı veren ve fedakarlık yapan adam gönderilmez.heleki daha 28 yaşında feghouli gibi müthiş bi yetenekse bu isim.ama diğerleri gidebilecek durumda

Kopenhag'ın sol beki Nicolai Boilasen; "Medyada Galatasaray'la ilgili hikayeler gördüm, ancak dürüst olmak gerekirse, çok belirsiz bir ilgi mi, yoksa daha önemli bir şey mi bir fikrim yok."

Ryan Henk Donku severim lakin 1.5 Milyondan 1 yıl daha para vereceğimize genç bir sıkot hamlesini olumlu karşılarım,Ayrıca Fernando - Selçuk gibi yaşlı sayılacak oyuncular kadroda merkez için Donkta 33 olacak bu kadar abartılacak bişey yok

ihtiyac cokta,feghouli kaldı.o kesin.5 ay sakat oynayıp,buna ragmen katkı veren ve fedakarlık yapan adam gönderilmez.heleki daha 28 yaşında feghouli gibi müthiş bi yetenekse bu isim.ama diğerleri gidebilecek durumda

Kalmasını ben de tercih ederim ancak ciddi bir teklif gelirse değerlendirmeme lüksümüz yok. Satış yapmadan transfer yapılabileceğini pek sanmıyorum.

Bennaceri kaçınız izledide istiyorsunuz :D İtalya 2.Ligde 40 maçta 2 gol 4 asist yapan adam kimseyi tatmin etmez burda

Kalmasını ben de tercih ederim ancak ciddi bir teklif gelirse değerlendirmeme lüksümüz yok. Satış yapmadan transfer yapılabileceğini pek sanmıyorum.
uefadan gelecek olaya baglı
DdyRNlsV4AEptq5.jpg
yoksa PARA ÇOK

daha iyisi ve gencine ihtiyacımız var maalesef....tff ,beinsports,yayın gelirleri,sampiyonluk parası,şampiyonlar ligi,loca falan derken 763 milyon tl girrecek kasaya ne yazıkki ...3 kulvarda oynayacagız maalesef...kadro cok iyi olmalı ne yazıkki..

ayrıca istenilen futbolcular 15-20 milyon avroluk futbolcu değil.kaç gündür yazıyoruz buraya.hepsi scoutun izlediği futbolcular.

bastienin sözleşmesi 2019da bitiyo üstelik.en fazla 5 milyon avro istiyolar.
danilo pantic chelseanin kiralık yolladıgı ve seneye chelsea ile sözleşmesi biten bi futbolcu.
szymanski şimdi alınmazsa 2 seneye kapılacak.
bennacer takımı ile 1.lige yeni cıktı.2-3 milyon avroya alınabilecek biri.

iyi takip edin,buraya yazıyosanız.kimse yıldız diye bağırmıyo burda.
scout denilen kendini kanıtlamamış topçuların trye gelip hiç bişey oynayamama ihtimali bayag yüksek bunun farkında olmalısın,donk'tan iyi bir oyuncuyu ve gencini 8 -10 milyon eurodan aşağı alamassın .saadece gsnin scout sistemi yok diğer kulupler de izliyor bu topçuları ve piyasa uçtu biliyosunki...

scout denilen kendini kanıtlamamış topçuların trye gelip hiç bişey oynayamama ihtimali bayag yüksek bunun farkında olmalısın,donk'tan iyi bir oyuncuyu ve gencini 8 -10 milyon eurodan aşağı alamassın .saadece gsnin scout sistemi yok diğer kulupler de izliyor bu topçuları ve piyasa uçtu biliyosunki...
istediğimiz,izlediğimiz ve yazdıgımız futbolcuların ederi en fazla 5 milyon avro,bunu önceki mesajda da belirttim..bi zahmet cok beklemezsek alırız az paraya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt