Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bastieni scout önerdi
szymanskiyi scout izledi önerdi
paintsili scout izledi önerdi
adegbenroyu elmander önerdi
benasseri scout önerdi
thomassonu scout önerdi

ve bunların hepsi bu sayede haber olarak cıktı,bu yüzden konusuyoruz bu isimleri.

GS cimbom forum da yaya toure vb.lerini önerdi

Kadroya takviye sart ve inanılmaz güçlü takımların olduğu bir şampiyonlar ligi bizi bekliyor ...Kalite ve karakter olarak iki tane üst düzey adam almamiz gerek ayrıca scout ekibinin de göruslerini dikkate alarak potansiyelli gençleri de kadroya dahil etmekte fayda var seneye ortalama 50 maç oynayacak bu takım...

Kadroya takviye sart ve inanılmaz güçlü takımların olduğu bir şampiyonlar ligi bizi bekliyor ...Kalite ve karakter olarak iki tane üst düzey adam almamiz gerek ayrıca scout ekibinin de göruslerini dikkate alarak potansiyelli gençleri de kadroya dahil etmekte fayda var seneye ortalama 50 maç oynayacak bu takım...
seneye kolay olacak sanıyo herkes.şampiyonlar ligi kurası cekilince uyanırlar rüyadan

Transferde maalesef inanilmaz agir calisiyoruz, kontrat biten futbolculari bir tane tessekur mesaji verip derhal vedalasmak lazim, duygusali gerek yok.

Sonra hemen Eren, Tolga, Selcuk gibi oyuncularin menajerlerine cagirip kulup bulmak demek olacaktir.

Cok yavasiz.
Abdürrahim albayrağı sırf bu yüzden sevmiyorum başlar şimdi evlat edebiyatı yapmaya hamza dönemi gibi oluruz gibi geliyo bana

Piyasada hiç yerli forvet yok kanattan kırma Serdar Gürler ve Muğdat Çelik gibi isimler var :(

gercek dünya böyle artık.herkes aynı seyi yapıyor.transfer nöbetini kapatın o zaman,gerek yok konusmaya hiç bi ihtimali
Takımın birsürü acil eksiği var. Her şey tamam bitek bu mu kaldı sanki... Donk takıma sertlik katan, her daim kendini hazır tutan özel harekat askeri gibi futbolcu. Seneye çok işimize yarayacak. Üstelik haketti sözleşmeyi.

Bu Sergen Zerenin boş mesajlarını görmemek için ne yapabilirim.

Her sene olduğu gibi gsckidse çevirmiş gene

Abdürrahim albayrağı sırf bu yüzden sevmiyorum başlar şimdi evlat edebiyatı yapmaya hamza dönemi gibi oluruz gibi geliyo bana
Albayrak sinan ın sözleşmesini uzatır süper ligten en fazla 3 yerli alır başka bir şey yapmaz . Zaten doğru düzgün türk oyuncu yok. Fatih hocanın listesini alır eline başlar transferlere

Yerli forvete gerek yok zaten yokta mor ve akbaba dışında yerli oyuncu alınmamalı kalan eksikleri alt yapıdan doldururuz aldığımız başımıza bela olur hiç bulaşmayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt