Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belhanda inşallah dunya kupasının yıldızlarından olur ve artık olgun bi futbol oynar.herke ister iyi olmasını.ama o vurdumduymazlık ve saçmasapan pas hataları bize göre değil.ciddiyet lazım.

feghouliyi ben de cok eleştirdim ama adam 5 ay sakat oynamıs.bütün o agırlıgı ve yapamadıklarının nedeni ortada.fedakar davrandı feghouli.

Beşiktaş bitirmiş. Morelos u
DeH6kplWsAAs0gC.webp

Transferler kadar oyunculara verilen yıllık ücrette çok önemli.Mesela belhanda 4 milyon euro aldı bu sene,bu ücretlerle avrupa'ya oyuncu satmakta zorlaşıyor elde Çin ve Katar kalıyor bir tek.

bol keseden herkesle vedalaşıyorsunuz, ŞL'de averaj takımı olduğumuz sezonu çok mu özlediniz yoksa avrupa'daki tüm yıldız oyuncuların makul ücretle türkiye'ye gelmek için sırada beklediğini falan mı sanıyorsunuz

30 gündür yazıyoruz.scoutun izlediği adamları konusuyoruz.onlar 10 milyon avro falan degil.hiç iyi takip etmemişsin.

izlenilen ve adı gecen thomassonun sözleşmesi de bitti bu arada.neyse ugrasamıycam.sinirlerim bozuluyor.futbolcular konusunda takıntılı davranıyoruz.daha iyi ve daha ucuzu bulunabilir.

Takip etmiyorum evet donk gitmemeli takıma agresiflik katan bir oyuncu hemde elimizin altındayken yollayıp yerine yeni oyuncu alıp para gömmeye gerek yok daha ciddi eksiklerimiz mevcut takımda para varsa oralara harcanmalı.

Mesela forvet, stoper, sol bek, 8 numara, 10 numara.

Takip etmiyorum evet donk gitmemeli takıma agresiflik katan bir oyuncu hemde elimizin altındayken yollayıp yerine yeni oyuncu alıp para gömmeye gerek yok daha ciddi eksiklerimiz mevcut takımda para varsa oralara harcanmalı.

Mesela forvet, stoper, sol bek, 8 numara, 10 numara.
gömülecek para yok.dediğim gibi cogu yazılan futbolcu ucuz ve donktan daha iyi

Orta sahaya Ramires gelir mi acaba? Çin'de şu anda. Avrupa'ya dönme isteği varsa güzel transfer olur bence. Taffarel'in Brezilyalı oyuncularda ağırlığı hep var. Konuşursa bu iş olur.

bol keseden herkesle vedalaşıyorsunuz, ŞL'de averaj takımı olduğumuz sezonu çok mu özlediniz yoksa avrupa'daki tüm yıldız oyuncuların makul ücretle türkiye'ye gelmek için sırada beklediğini falan mı sanıyorsunuz
belhanda iyi paraya satılırsa yerine iyi biri alınabilir,yıldız olmak zorunda degil.ama dünya kupasında görmek lazım belhandayı

Her sezon bize ve diğer büyük takımlara Ben Arfa yazılırdı bu sezon pek ses çıkmadı ...

Kralhandaya satip, West Hamdan Lanziniye cokmek lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt