Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Çolak şerefsizine gerek yok. Kargalara veya Akbilspor'a yakışır.
Bi Emre alınacaksa Emre Akbaba alınmalı ki bence kesinlikle alınmalı. Yerli oyuncu kadrosu inanılmaz kötü. Rotasyonda çok iş yapar.
Belhanda denen apaçiyi donunda sallar bana göre.

.
sisman_kiz_sahneye_cikmadan_opera_bitmez_h4885_30084.webp

Bernard'ı almak maalesef bizimkilerin aklına gelmez gibi. Adamın sözleşmesi bitiyor bu yaz. Uygun bi imza parası ve CL faktörü ile çok rahat ikna edebilirsin ama nerde bizde...
Herif bu ligin içinden geçer içinden. Daha önce 3132324 kez yazdım ama bakalım kim kapacak...

bitmis. .

SM-T280 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu form durumundaki ve bu fizikteki bir adamı bedava salacak kadar zengin değiliz maalesef...
daha iyisi ve gencine ihtiyacımız var maalesef....tff ,beinsports,yayın gelirleri,sampiyonluk parası,şampiyonlar ligi,loca falan derken 763 milyon tl girrecek kasaya ne yazıkki ...3 kulvarda oynayacagız maalesef...kadro cok iyi olmalı ne yazıkki..

ayrıca istenilen futbolcular 15-20 milyon avroluk futbolcu değil.kaç gündür yazıyoruz buraya.hepsi scoutun izlediği futbolcular.

bastienin sözleşmesi 2019da bitiyo üstelik.en fazla 5 milyon avro istiyolar.
danilo pantic chelseanin kiralık yolladıgı ve seneye chelsea ile sözleşmesi biten bi futbolcu.
szymanski şimdi alınmazsa 2 seneye kapılacak.
bennacer takımı ile 1.lige yeni cıktı.2-3 milyon avroya alınabilecek biri.

iyi takip edin,buraya yazıyosanız.kimse yıldız diye bağırmıyo burda.

Son düzenleme:
Genç ve daha iyisi 10 milyondan başlıyor
30 gündür yazıyoruz.scoutun izlediği adamları konusuyoruz.onlar 10 milyon avro falan degil.hiç iyi takip etmemişsin.

izlenilen ve adı gecen thomassonun sözleşmesi de bitti bu arada.neyse ugrasamıycam.sinirlerim bozuluyor.futbolcular konusunda takıntılı davranıyoruz.daha iyi ve daha ucuzu bulunabilir.

Belhanda 12 civarına satılırsa Bennacer onu ikame eder bence....hem daha genç hem maaşı daha az olur bonserviste 3 civarına biter....

kimse pahalı oyuncu yazmıyoki.ben bile scouttan yanayım.ucuz ama ne kadar iyi futbolcu varsa kadroya dahil edilmeli.seneye cok daha zor olacak.fenerbahce de genclesme yoluna gidiyo,altyapı vs.aziz yapabilir mi bilmiyorum da ali koç scout olayına girdi bile.ucuz ve genc futbolcu alacak fenerbahce

fernandoyla 8 m eurodan vedalaşalım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt