Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstanbulsporlu M.Zeki Çelik 21 yaşında, sağbek. İzleyenler öve öve bitiremiyor. Tamam belki sağbek lazım değil ama yabancı sınırı daralabilir, hiç değilse yedek sağbekimiz Türk olsun bunun için kontenjan harcamayalım. Mariano 2 sezon buna tecrübelerini aktarır, sonrasında formayı alır.
Evet yetenekli ki linnes yabancı sınırlamasından seneye sözleşmesi bitince gönderilecek çok faydalı olur izledim maçlarını modern sağ bek...Ayrıca avatarına kurban :)

DeNVYSMX0AA5sPo.jpg
torunuymus

transfer dönemi 9 haziranda başlıyor,dünya kupası 14 haziranda...

Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan bazı isimler;

* Emre Akbaba
* Emre Mor
* Shaqiri
* Yaya Toure
* Serdar Gürler
* Ahmet Musa
* Welbeck
* Bernat

Güzel osurmuş

ŞL'de Garry gibi parlayacak yetenekler lazim bize yasi max.26-27 olan

Muslera ve belhanda dışında dk'da oynuyacak topçumuz var mı

Shaqiri ile Tottenham de ilgileniyormus sanirim.

Sadece 7,5 mu?

Bu teklif Fernando reise yapilmis büyük bir ayiptir. 20 Milyon ulan.
quaresma gencler macı sonrası bi foto attıydı ya

1523311129008-png.20237

şu şurda bi dursun.sene sonu görüşelim.semihin kendi kalesine attıgı golden sonra da dans ediyodu.sonra kazıgın büyüğünü yediler totoya.fotograftaki topçunun fernando olması da ayrı güzel.yavsak apaçi bugunun yarını da var.

10 nisan 2018

ricardo quaresma bunu yazmıştım. 10 nisanda.bazen hissediyorum bazı seylerı,burda fernandoyu kastetmem gibi.

bjk macı öncesi de fernandonun yüzünü gülerken gördüm rüyamda,bütün takımla beraber yuvarlak olusturmuslardı,birbirilerine kollarını atarak.fatih hocanınn üzerinde istanbulun fethine dair bi tişört vardı.

fernando cok özel biri.

Demekki Feghouli baştan yanlış bir transfer. Hemen katkı alınması gereken sezonda sakat adam niye transfer edilir, sağlık kontrolü niye yapılıyor ve farketmemişler mi durumunu?.

Bu sezon en büyük hayal kırıklığım Feghouli oldu. Belhanda ve Maicon için beklentim yüksek değildi ve endişelerimi de belirtmiştim ki maalesef haklı çıkardılar.

Önümüzdeki sezona tam hazır olabilecek mi acaba Feghouli?...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt