Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bitmis. .

SM-T280 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gecen sene diyordum. bu paralara sokaktan birini getirsen o da alir bu transferleri

Aynen öyle.

Ben de gecen seneden beri diyorum bunu. Cenk'i tek tebrik edecegim adam Fernando dur. Digerlerini sen ben de getiririz o paralara.

Hele hele Belhanda acik ara en büyük fiyasko.

2 maç izledim ben kupada 2sinde de sonradan oyuna girdi...Zaten onun dışında Bayern München II'de oynuyor...
1 maç gösteriyor kupada ve çok düşük bir dakika ben de sık sık oyuna alıyor diyince merak etmiştim . Sık sık anlayışlarımız biraz farklı demek hürmetler .

Evet yetenekli ki linnes yabancı sınırlamasından seneye sözleşmesi bitince gönderilecek çok faydalı olur izledim maçlarını modern sağ bek...Ayrıca avatarına kurban :)
Bu sene çok faydalı oldu ama bitecek sözleşmesi ve yabancı sinirlamasini da düşünerek Linnes ı bu sene satmaliyiz.

Yerine gelecek adam Türk statüsünde, genç, joker, yurt dışı altyapili ve milli bir oyuncu ; Kaan Ayhan çok iyi olur?

Serkan Kırıntılı daha mantıklı geliyor ama yedek kaleci olmayı kabul eder mi emin değilim

Konya bırakmaz onu o da ayrılmaz. Aklıma Mert Günok hırbosu geldi, Muslera'nın yedeği olmak varken Volkan Babacan'ın yedeği olmayı seçti.

1 maç gösteriyor kupada ve çok düşük bir dakika ben de sık sık oyuna alıyor diyince merak etmiştim . Sık sık anlayışlarımız biraz farklı demek hürmetler .
Chemnitzer ve Leipzig maçlarında oyuna aldı Leipzig maçını çevirdi...Sandro Wagner devre arası gelene kadar a takımda yer alıyordu zaten bu izlediğim maçlar ilk iki tur maçlarıydı yani sık sık oyun alıyordu lakin wagner de gelince 4.forvete düştü ikinci devre full regional ligde oynadı onun için alınabilir zaten 1 milyon euroya yoksa alamazdık...Birde Heynckes'in yerine Niko Kovac geldi o Rebic tarzı patlayıcı ve süratli oyuncular sever o da yeni bir forvet aldırınca 5.forvete düşeceğinden Wriedt bizim için fırsat transferi olacak...

serkan kirintiliyi alip a2 ye atmak suretiyle futbol hayatini bitirelim..

SM-T280 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yerli kaleci wishlist:
  • Bolu ile 1. ligde harcanan Gokhan Degirmenci
  • Imparator'un hemsehrisi Hayrullah Akyuz
  • 1. Lig'in en iyi kalecisi Umraniye'nin file bekcisi Burak Ogur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt