Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.860
- 3.198
bitmis. .
SM-T280 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre Mor
Emre Akbaba
Çağlar Akbaba
Bunları alak bari yerli olarak
Olması gereken taaa Mustafa Denizli yerine Donk'u tercih ettiğinde gelmeliydi bize o zaman Lazio'yu da elerdik uefada...AS degil de Marca girmis haberi
Celta: Emre Mor quiere jugar la próxima temporada en el Galatasaray - Marca.com
Kaynak olarak Fanatik'i gosteriyorlar![]()
gecen sene diyordum. bu paralara sokaktan birini getirsen o da alir bu transferleri
1 maç gösteriyor kupada ve çok düşük bir dakika ben de sık sık oyuna alıyor diyince merak etmiştim . Sık sık anlayışlarımız biraz farklı demek hürmetler .2 maç izledim ben kupada 2sinde de sonradan oyuna girdi...Zaten onun dışında Bayern München II'de oynuyor...
Bu sene çok faydalı oldu ama bitecek sözleşmesi ve yabancı sinirlamasini da düşünerek Linnes ı bu sene satmaliyiz.Evet yetenekli ki linnes yabancı sınırlamasından seneye sözleşmesi bitince gönderilecek çok faydalı olur izledim maçlarını modern sağ bek...Ayrıca avatarına kurban![]()
Serkan Kırıntılı daha mantıklı geliyor ama yedek kaleci olmayı kabul eder mi emin değilimBu Çağlar tam kova.
Serkan Kırıntılı daha mantıklı geliyor ama yedek kaleci olmayı kabul eder mi emin değilim
Chemnitzer ve Leipzig maçlarında oyuna aldı Leipzig maçını çevirdi...Sandro Wagner devre arası gelene kadar a takımda yer alıyordu zaten bu izlediğim maçlar ilk iki tur maçlarıydı yani sık sık oyun alıyordu lakin wagner de gelince 4.forvete düştü ikinci devre full regional ligde oynadı onun için alınabilir zaten 1 milyon euroya yoksa alamazdık...Birde Heynckes'in yerine Niko Kovac geldi o Rebic tarzı patlayıcı ve süratli oyuncular sever o da yeni bir forvet aldırınca 5.forvete düşeceğinden Wriedt bizim için fırsat transferi olacak...1 maç gösteriyor kupada ve çok düşük bir dakika ben de sık sık oyuna alıyor diyince merak etmiştim . Sık sık anlayışlarımız biraz farklı demek hürmetler .
Sinan Bolat olmaz mı?Konya bırakmaz onu o da ayrılmaz. Aklıma Mert Günok hırbosu geldi, Muslera'nın yedeği olmak varken Volkan Babacan'ın yedeği olmayı seçti.
etoo hayirli olsunbitmis. .
Sinan Bolat olmaz mı?
belcikada da kova nasil olur gosteriyor kendisiSinan Bolat olmaz mı?
ugura bilendigin gibi sinana bilenmedin osmanserkan kırıntılı mantıklıymış. trol özentisinin mantığıda bukadar olurzaten
transfer olsunda neyden olursa olsun keko ya
serkan kırıntılı mantıklıymış. trol özentisinin mantığıda bukadar olurzaten
transfer olsunda neyden olursa olsun keko ya